GTX 970 GTA V te Isınma Sorunu

Shappy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, işlemcimi alarak yeni bilgisayarımı tamamlamış bulunmaktayım. Bilgisayarımda ekran kartı olarak Gigabyte'ın GTX 970 ini kullanıyorum. Önerilen ayarlarda GTA oynarken GPU sıcaklığı 67-68 dereceyi bulmakta. Bu sıcaklık değeri normal mi? Yeni olduğu için telaşlandım biraz bu konuda çünkü 970 kullananların genelde 60 dereceyi geçmediklerini okumuştum. Kasam Zalman Z3 PLUS. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Ekran kartı sıcaklığı gayet normal kullanabilirsin bu şekilde.

Bende de MSI GTX 970 var. GTA 5 korsan da sıcaklık 73 derece civarı. Şuan orijinal satın aldım. 40 GB indi. İsterseniz sonucu paylaşırım, ama değerleriniz de sıkıntı yok kesinlikle.

Sıcaklıkların kullanıcıdan kullanıcıya değişmesinde bulunduğu yerin sıcaklığı etkendir. Klimalı ortamda çalışan ekran kartı ile 30° oda sıcaklığında çalışan ekran kartının sıcaklıklarının aynı olmasını bekleyemeyiz.

67-68 derece bir ekran kartı için normal ciddi yük altında. 85 üzerine çıkarsa dikkat edin. Odanızı da arada bir havalandırın. Herşey kasada bitmez. Oda sıcaksa kasa ne yapsın. Malum birde yaz mevsimi.

67-68 derece bir ekran kartı için normal ciddi yük altında. 85 üzerine çıkarsa dikkat edin. Odanızı da arada bir havalandırın. Herşey kasada bitmez. Oda sıcaksa kasa ne yapsın. Malum birde yaz mevsimi.
Evet haklısınız yaşadığım yer fazlasıyla sıcak. Laptopimda 90 dereceyi buluyordu sıcaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…