willkommen
Hectopat
Daha fazla
Çok pahalı. 1500TL civarından fazla etmez bu kart. Oyun için zaten fiyatına göre berbatta, Render için ise farklı birşeylere yönelebilirsiniz gene.
Oyunlarla çok alakası olmayan biriyim. Kart 11 dakikalık FurMark testinde 56 dereceyi görmüş. 11 yıllık kart, hala alınır mı? Param Güvende ile 2.556 TL oluyor, belki az da olsa indirim de yapabilir.
O kart çok eskidi yerine bütçeyi bir miktar yükseltip 1650 veya RX 580 8 GB vs alın. Tavsiyem RX580 8gb olacaktır.
AMD kart kesinlikle almam artık, istediği kadar iyi olsun :dÇok pahalı. 1500TL civarından fazla etmez bu kart. Oyun için zaten fiyatına göre berbatta, Render için ise farklı birşeylere yönelebilirsiniz gene.
CUDA çekirdeği kullanmasada RX 480 gibi modellerde daha fazla Render çekirdeği var mesela. Oyun konusunda da daha iyiler.
O zaman 1650 4GB size daha iyi olur.AMD kart kesinlikle almam artık, istediği kadar iyi olsun :d
Oyunlarla çok alakası olmayan biriyim. Kart 11 dakikalık FurMark testinde 56 dereceyi görmüş. 11 yıllık kart, hala alınır mı? Param Güvende ile 2.556 TL oluyor, belki az da olsa indirim de yapabilir.
NVIDIA'ı seviyorsanız anlaşılan. Kartı ne için alıyorsunuz? Biraz zorlasanız GTX 1060 6GB/1650 Super modelleri oluyor ama Render için eski nesil kartlar daha mantıklı oluyor bi tık. GTX 980/Ti gibi.AMD kart kesinlikle almam artık, istediği kadar iyi olsun :d
Kendim eski bilgisayarımda halen aktif olarak RX570 4gb kullanıyorum. 1 gün olsun hata vermedi içini dahi açmadım sıcaklık değerleri vs olsun hala iyi.AMD kart kesinlikle almam artık, istediği kadar iyi olsun :d
Nvidia'yı sevdiğimden değil bugüne kadar AMD kullandığım için dedim. Fazla ısınması sürücü çökmesi gibi çok sıkıntısı var. Tabi bu dediklerim benim kullanım seviyemde öyle. Bende rx 570 var bıktırdı baya.NVIDIA'ı seviyorsanız anlaşılan. Kartı ne için alıyorsunuz? Biraz zorlasanız GTX 1060 6GB/1650 Super modelleri oluyor ama Render için eski nesil kartlar daha mantıklı oluyor bi tık. GTX 980/Ti gibi.
RX 570/480 kullandım bende. Yaşadığım sürücü çökmeleri hep bozuk SSD'im yüzündendi, SSD değişince komple ikiside kaymak gibi oldular. Isınma ise: Modele bağlı. RX 570'im Aorus olduğu için buz gibiydi, RX 480'im ise Asus Dual olduğu için çöptü. UV yapıyordum oyüzden.Nvidia'yı sevdiğimden değil bugüne kadar AMD kullandığım için dedim. Fazla ısınması sürücü çökmesi gibi çok sıkıntısı var. Tabi bu dediklerim benim kullanım seviyemde öyle. Bende rx 570 var bıktırdı baya.