GTX 970 hala alınır mı?

willkommen

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunlarla çok alakası olmayan biriyim. Kart 11 dakikalık FurMark testinde 56 dereceyi görmüş. 11 yıllık kart, hala alınır mı? Param Güvende ile 2.556 TL oluyor, belki az da olsa indirim de yapabilir.
Çok pahalı. 1500TL civarından fazla etmez bu kart. Oyun için zaten fiyatına göre berbatta, Render için ise farklı birşeylere yönelebilirsiniz gene.

CUDA çekirdeği kullanmasada RX 480 gibi modellerde daha fazla Render çekirdeği var mesela. Oyun konusunda da daha iyiler.

O kart çok eskidi yerine bütçeyi bir miktar yükseltip 1650 veya RX 580 8 GB vs alın. Tavsiyem RX580 8gb olacaktır.
Çok pahalı. 1500TL civarından fazla etmez bu kart. Oyun için zaten fiyatına göre berbatta, Render için ise farklı birşeylere yönelebilirsiniz gene.

CUDA çekirdeği kullanmasada RX 480 gibi modellerde daha fazla Render çekirdeği var mesela. Oyun konusunda da daha iyiler.
AMD kart kesinlikle almam artık, istediği kadar iyi olsun :d

Oyunlarla çok alakası olmayan biriyim. Kart 11 dakikalık FurMark testinde 56 dereceyi görmüş. 11 yıllık kart, hala alınır mı? Param Güvende ile 2.556 TL oluyor, belki az da olsa indirim de yapabilir.

Bende var, satıp RTX 2060 alacağım. Açamadığı oyun görmedim RX serisini düşünürseniz bana kalırsa RX 570 siyah ekran ve erken bozulma kronik sorunlarına sahip. Eğer ki 1500TL daha yukarı çıkıp RTX 2060 alamayacaksanız 1650 Ti, 1660, GTX 1060, 1070 vs almanız önerimdir.

AMD kart kesinlikle almam artık, istediği kadar iyi olsun :d
NVIDIA'ı seviyorsanız anlaşılan. Kartı ne için alıyorsunuz? Biraz zorlasanız GTX 1060 6GB/1650 Super modelleri oluyor ama Render için eski nesil kartlar daha mantıklı oluyor bi tık. GTX 980/Ti gibi.

NVIDIA'ı seviyorsanız anlaşılan. Kartı ne için alıyorsunuz? Biraz zorlasanız GTX 1060 6GB/1650 Super modelleri oluyor ama Render için eski nesil kartlar daha mantıklı oluyor bi tık. GTX 980/Ti gibi.
Nvidia'yı sevdiğimden değil bugüne kadar AMD kullandığım için dedim. Fazla ısınması sürücü çökmesi gibi çok sıkıntısı var. Tabi bu dediklerim benim kullanım seviyemde öyle. Bende rx 570 var bıktırdı baya.

Nvidia'yı sevdiğimden değil bugüne kadar AMD kullandığım için dedim. Fazla ısınması sürücü çökmesi gibi çok sıkıntısı var. Tabi bu dediklerim benim kullanım seviyemde öyle. Bende rx 570 var bıktırdı baya.
RX 570/480 kullandım bende. Yaşadığım sürücü çökmeleri hep bozuk SSD'im yüzündendi, SSD değişince komple ikiside kaymak gibi oldular. Isınma ise: Modele bağlı. RX 570'im Aorus olduğu için buz gibiydi, RX 480'im ise Asus Dual olduğu için çöptü. UV yapıyordum oyüzden.

Sistem seçiyorlar, ona itirazım yok ama ileride tekrar AMD ile kesişirseniz RX 6000 serisi sonrası için durum başka olduğunu bilin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı