Çözüldü GTX 970 için 144 Hz monitör önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hkndmrlp42

Hectopat
Sistemimde 970 var bunun için 21-24 arası 144Hz monitör arıyorum. Bütçe 1.250 civarında diyelim 50-100 TL esneme payı bırakalım. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

ASUS VP228H var bende ancak ekran kartını 1070 almayı düşünüyorum onun içinde monitörü değiştirmek şart. Asustan memnunum o nedenle Asus önceliğimdir. Elimdeki 970 için fiyat belirlemek için ikinci elde konu açtım silinmiş. Piyasasından haberim yok. Buradan ayrıca o konuda da deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Kartın 16 aylık garantisi mevcut. Faturalı, kutulu ve 3 aydır pc kasası kutusunda olduğundan kullanmıyorum. Temiz ve sorunsuzdur.

GTX 970, 1050 ti ile 1060 arasında (Kaynak :SkuezTech). 800-900 lira arasında satabilirsin. Bunun üstüne çıkamazsın çünkü daha performanslı sıfıra alınacak kartlar mevcut. Hatta 900 liraya satılırsa senin adına iyi olur. :)

ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Monitör kullanıyorum. Vatan bilgisayardan aldım. Monitörden çok memnunum. Renkler olsun, boyut olsun, ihtiyaçlarımı tamimiyle karşılıyor. 75 Hz bir monitörden sonra kaymak gibi geldi diyebilirim :) Bir adet ölü piksel çıkması dışında başka bir problem yaşamadım. Servise gönderildiğinde geri iade edemedim ne yazık ki. Tek noktada bir adet olduğunda iade kabul edilmiyor. Tüketici hakları ile de uğraşmak istemedim o şekilde kullanıyorum. Siyah renklerde biraz kendini belli ediyor. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Temiz ve sorunsuz bulursan kesinlikle almanı öneririm. Ama daha iyisi olsun diyorsan BenQ ya da Viewsonic modellerinden ikisini düşünebilirsin. Dolar biraz yükseldiğinden bir kaç ay evvel 1200 lira olan monitörler şuan 1400 TL civarında biraz doların düşmesini bekleyebilirsin. Ürünlerin bağlantılarını aşağıya atıyorum:

GTX 970, 1050 ti ile 1060 arasında (Kaynak :SkuezTech). 800-900 lira arasında satabilirsin. Bunun üstüne çıkamazsın çünkü daha performanslı sıfıra alınacak kartlar mevcut. Hatta 900 liraya satılırsa senin adına iyi olur. :)
Dediğim gibi piyasasından bilgim yok, her yerede soramıyorsunuz. Ben zaten indirimdeyken almıştım çok zararım olmayacak. 850 TL uygundur o zaman her iki taraf içinde. Teşekkür ederim.

ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Monitör kullanıyorum. Vatan bilgisayardan aldım. Monitörden çok memnunum. Renkler olsun, boyut olsun, ihtiyaçlarımı tamimiyle karşılıyor. 75 Hz bir monitörden sonra kaymak gibi geldi diyebilirim :) Bir adet ölü piksel çıkması dışında başka bir problem yaşamadım. Servise gönderildiğinde geri iade edemedim ne yazık ki. Tek noktada bir adet olduğunda iade kabul edilmiyor. Tüketici hakları ile de uğraşmak istemedim o şekilde kullanıyorum. Siyah renklerde biraz kendini belli ediyor. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Temiz ve sorunsuz bulursan kesinlikle almanı öneririm. Ama daha iyisi olsun diyorsan BenQ ya da Viewsonic modellerinden ikisini düşünebilirsin. Dolar biraz yükseldiğinden bir kaç ay evvel 1200 lira olan monitörler şuan 1400 TL civarında biraz doların düşmesini bekleyebilirsin. Ürünlerin bağlantılarını aşağıya atıyorum:
Ben de sendeki monitörü düşünüyorum ancak önerdiğin BenQ görsel olarak daha çok hoşuma gitse de aradaki 200 TL düşündürüyor. Ölü piksel veya en ufak kusurda ben mutsuz olurum. O şekilde kullanmak içime sinmez. Önerin için teşekkürler.

Ben de bu modelleri düşündüğümden bir nevi teyit amaçlı açmıştım konuyu ve ben tatmin oldum, yeterli bu kadar. Konu kapanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı