GTX 970 için 5.000 TL sistem önerisi

KF serisi ve GTX 970 hmm. Darboğazın babası olur. CPU kullanımını tahmin bile edemiyorum.
KF olunca içinde grafik birimi olmuyor ve O.C. potansiyeline sahip oluyor. O.C. ile RTX 3080'e kadar besleyebilecek bir işlemciye darboğazın babası demek için aşırı bilgisiz olmak gerek.
Merhaba arkadaşlar, ekran kartsız 5.000 TL'ye kadar nasıl bir sistem toplayabilirim? Elimde GTX 970 ekran kartı var. Bu ekran kartına göre sistem önerisinde bulunabilir misiniz?

5.453 lira tutuyor. 500 lira arttırabilirseniz gayet iyi bir sistem. RAM'den tek modül alırsanız 5.100 lira civarına geliyor. RAM tek modül yaparsanız bu soğutucuyu da almanız önerimdir.
Anakartı güncelledim. Bu haliyle sistemi alırsanız soğutucu dahil olmadan ve RAM'den iki tane alırsanız 5.200 lira tutuyor. Soğutucuyu da alırsanız 5.500 lira tutuyor. Önerim soğutucu ile birlikte alın. İleride yeni bir ekran kartı takınca beslemesi için O.C. yapmanız gerekebilir, o soğutucu da basit O.C. işlemleri için idealdir. 500 lira arttırabilirseniz gayet iyi bir sistem. Zaten soğutucu almanız gerekli çünkü K ve KF serisi işlemcilerden soğutucu çıkmıyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı