GTX 970 ile 3 yıl oyunları yüksek grafikte oynamak

O
Oğuz Sasi'ye sayısız mail attım dönmedi ya :( GTX970+i5 4690+H97 Gaming 3 sistem kursa mükemmel olur.
Oğuz abi artık şirketler hariç diğerlerinin mail'lerine bakmıyor. :) Facebook sayfasında paylaşım yaptığın da bu sistem parçalarını şöyle yorum atabilirsin; "Oğuz abi ben senin için 3 tane parça seçtim, gayet güzel bir sistem buyur; Ekran kartı: GTX 970, İşlemci: İ5 4690, Anakart: H97."

Arkadaşlar banlanmışım konu ismini tekrar düzeltemedim neyse ben R9 390 önerdim GTX 970'ten daha uzun gider değil mi?.

Evet Oguzsasi sordu hemen tanıyorsunuz Dünya starı olmak böyle bir şey :D

Evet Oğuz Sasi, Sasi ise SZSY (galiba) Macaristan'da eski bir kral soyundan gelme küçükken kendisi uyurken eski bir Mısır dilini konuşuyormuş ses kaydını dinletti ailesi sesi kaydedip bir dil uzmanına göstermiş ve bunu eski bir dil olduğu anlaşılmış kendisi dalga geçmek amaçlı yapıyor herhalde burada ise abimizin gizemli yorumu
EqqVo8.png
birde değişik bir yazı paylaşıp 1 dakika içinde silmişti o yazı şu an elimde yok silindi. (gerçek)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı