Gtx 970 marka önerisi

Majestic(Osman)

Hectopat
Daha fazla  
Msi ve Zotac Extreme Edition almayı düşünüyorum.İkisi de hiç kullanmadığım markalar.Bu iki markayı kullanıp memnun kalan var mı?Son olarak da coil whine problemi yaşayan arkadaşlar var mı?Son soruyu soruyorum çünkü 3 aydır iade işlemleriyle cebelleştim.

Msi alman daha iyidir. Msi köklü ve iyi bir firma. Ses sorunu veya ısınma sorunu yaşamazsın. Türkiye'nin her yerinde servisleri var. Zotac ise genelde ses sorunu olan bir firma. Gigabyte konusunda ise iyidir ama 3 fanlı ve uzun bir tasarımı var iken sadece 3-4 derece serin oluyor ama msi tarafında olan serin iken fanları durmak yada tek fanın çalışması gibi olaylar onda yok. MSi yazılımı ile gigabyte yazılımı kıyaslanamaz bile.

Gigabyte GTX970 aldım ve Vatan Bilgisayar iade yapmadı. 15 gündür servis yolu bekliyoruz ve hala iade almaya yanaşmıyorlar...
İşte bu yüzden tüketici mahkemesinden birileriyle oraya gideceksin ya da bu şansın yoksa önceden hazırladığın mahkeme dilekçesiyle oraya gidip tehdit edeceksin. O zaman cesaret edemiyorlar öyle süründürmeye.

Maalesef sadece sesi fazla çıkanların hatta "hukuki" sınırlar içinde tehdit etmeye gidebilecek kadar katı olanların hakları ciddiye alınıyor bu ülkede.

arkham nickli arkadaş Vatan Bilgisayar Gigabyte Gtx 970 satmıyor diye biliyorum.Ben R9 280x Powercolor almıştım.Ses problemi vardı götürüp en yakın Vatan Bilgisayar şubesine verdim.20 iş günü doldu para iadesi istedim.Üstüne para katıp Gtx 970 alacağım.Ama tekrar coil whine problemi olursa diye şüpheye düşüyorum.Msi en azından bilindik bir firma Msi alırım artık.

Şu zotac'taki ses sorunuyla birde ben karşılaşsam içim ferahlayacak valla:) MSI da çok iyi ZOTAC amp extreme modelide çok iyi alabilirsin. Ben yıllardır Zotac kullanıyorum ses dahil olmak üzere hiçbir sorun yaşamadım dostum. Gtx295 gtx590...vb. hiçbir ses sorunu veya ısınma yaşamadım hatta pc kapanır kapanmaz tuttum sonuç aynı:) Bende amp extreme 980 modelini bekliyorum.

painkiller karşılaşmamışsın işte ne güzel.Bir de Gtx 980 r22 indüktör kullanmıyormuş.Senin işin kolay ama konu Gtx 970 olunca varmış dediklerine göre.Benim alacağım kartta çıkmasın da ne olursa olsun.

ASUS DRECT CU II, MSI TWIN FROZR veya GIGABYTE WINFORCE sistemleri tecih edilmeli diye düşünüyorum. Diğer parametreler hemen hemen aynı zaten...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı