Gtx 970 marka önerisi

Ses problemi olmasın da hepsi çok ısınmaz zaten.
Evet ama ilk başta öyle. Yeni oyunlar çıkacak ve GPU yu kasmaya başlayacak. Isınma sorunu ortaya çıkacak.
Ve zamanla çip yorulup eskimeye başlayacak, bu da ısınmaya neden olur. O yüzden iyi bir soğutma her zaman çok önemlidir.
Yeni nesil ata sözü der ki Fotoğrafcılık da ışığın, GPU da soğutman iyi olacak =)

Msi yada Asus Strix'i al hem soğutma hem performans hemde sessizlik açısından Msi GamingApp sayesinde kullanabileceğin 3 mod olması çok avantajlı hız aşırtma ve aşırı performans bakımından OC Mode seçeneği, hız aşırtma yapmadan oynamak istiyorsan ki o bile gayet iyi performans veriyor Gaming Mode, ekran kartını ilgilendiren şeylerle uğraşmıyorsan sessizlik ve güç tasarrufu açısından Silent Mode gibi seçenekleri bulunuyor bu yüzden benim tercihim Msi ayrıca fanlarıda ısınmaya başladıktan sonra ne kadar ısı ihtiyacı olursa o kadar dönüyor, Asus Strixde ise 60 dereceden sonra dönmeye başlıyor.

Performans konusunda vereceğim paraya değer mi?Bu çok kafama takılan sorulardan birisi.1200-1300 tl civarı vermek ne kadar doğru bilmiyorum.Gtx 760 alasım var.Ya da R9 290 falan alsam daha doğru olur mu?

Performans konusunda vereceğim paraya değer mi?Bu çok kafama takılan sorulardan birisi.1200-1300 tl civarı vermek ne kadar doğru bilmiyorum.Gtx 760 alasım var.Ya da R9 290 falan alsam daha doğru olur mu?

gtx970 directx12 desteğiyle daha geleceğe yönelik yani vereceğin paranın karşılığını gayet iyi bir şekilde alırsın ultrada ileride çıkacak oyunlarda da rahat götürür seni.

ultra takıntım yok ayar kısarakta oynayabiliyorum diyorsan bütçene göre diğer kartlara yönelmek sana kalmış.

GTX970 , 760 dan hemen hemen %20-25 daha performans gösterir. Fakat FSAA falan kullanıyorsan bu fark çok çok daha büyür.
r9 290 GTX760 dan daha iyi bir kart. Ama 970 ile karşılaştırılamaz. GTX760, GTX670 ile nerdeyse aynı kart sadece güç tüketimi daha düşük. PSU güçlüyse GTX670 de alabilirsin.

High da olur kalite güzel olsun çok fark etmez de yeter ki 60 fps altına kesinlikle inmesin.1920x1080 çözünürlüklü monitöre sahibim.23 inç.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı