GTX 970 Marka Seçimi

Ali Fethi

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda Gtx 970 almaya düşünüyorum ama marka konusunda kararsız kaldım. Ses, soğutma ve performans açısında hangi marka üstün sizce? Şimdilik aklımda gigabyte var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses açısından MSI, ASUS alabilirsiniz çünkü belirli bir dereceye kadar fanları çalışmıyor. Soğutma ve performans olarak HOF modelini alabilirsiniz, bu karta paranız yetmiyorsa Gigabyte Gaming G1'de iyi bir seçim olabilir.

En iyi soğutmaya sahip olduğunu (düşündüğüm) Gigabyte G1 Gaming modelini öneriyorum. Hem HOF kadar astronomik fiyatlarda değil, hemde tam bir performans ürünü.
Diğer markalar 65 dereceye kadar fanların dönmemesi ile övünürken, Gigabyte kartıma 1580 MHz Core Clock ve 8500 Mhz Memory Clock olacak şekilde overclock yaptığımda yük altında 65 dereceyi geçmiyordu.
Not: Asus GTX 970 STRIX kullanıcısıyım. Lanet olsun Gigabyte kartımı sattığım güne. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı