Daha fazla
Galax HOF, EXOC ve Gigabyte G1 Gaming OC öneriyorum.
Kurun düşmesini bekleyin derim, GTX 960 var, 2016 yılında pascal mimarisine geçeceğim yani GTX 970'in 2016 yılı versiyonu diyeyim.Peki ozaman ya msi yada gigabyte g1 alıcam. Hocam gtx 960 da kötü bir kart değildir. Benimde belki bütçem kısılabilir. Bende gtx 960 alırım ama gtx 960 güzel kart bence
.
Fiyat güzelmiş, kullanan var mı forumda nasıl bir kart.Güçlü bir model isterim dersen ve performansı da 980'e yakın.
Evga GTX970 FTW ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
Bence fiyatı baya tuzlu. O kadar performans vereceğini düşünmüyorum, o fiyattan 100 tl kısarak hof alınır.Fiyat güzelmiş, kullanan var mı forumda nasıl bir kart.
Evga kalitelidir ama pahalıdır. Msi alman daha iyi olacaktır. Benim düşüncem bu.Arkadaşlar biriniz diyor msi biriniz diyor gigabyte biriniz diyor evga. Sizce hangisi en uzun ömürlü en soğuk ve en verimli model?
Peki gigabyte nasıldır? Çünkü ya msi yada gigabyte alıcağım.bence fiyatı baya tuzlu okadar performans vereceğini düşünmüyorum,o fiyattan 100 tl kısarak hof alınır.
evga kalitelidir ama pahalıdır msi alman daha iyi olacaktır benim düşüncem bu.
Kendi fikrim MSI al, ama yinede sen bilirsin.Peki gigabyte nasıldır? Çünkü ya msi yada gigabyte alıcağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.