Kartı satan adam tabii ki övecek kartı. Ayrıca tekrar söylüyorum ben forumdaki şikayetlere bakarak söyledim. Bilgisiz bir satıcıyı referans almıyorum yani. Emin olun MSİ Satan insanlar da zotac ve asusu yeriyor.
Hocam ben performans açısından en iyi olanını arıyorum.
Çekirdek hızı her zaman fps i etkiler diyorlardı. Çokta bilmiyorum ama...
Tabii ki soğutma ses sıkıntısı olmayan ekran kartı en iyisidir
Bundan vaz geçtim şimdi referans olduğundan.
Performans açısından hangisini önerirsiniz ? Ve çekirdek hızı o kadar etkiler mi ? Çünkü size önerdiğim ile msi arasında nerdeyse 100 fark var
Çekirdek hızını kendiniz arttırabilirsiniz. O.c. denen şey bu oluyor. Ama %10 civarinda bir faydası olur maximum. Bence 970 gibi bir kartta buna gerek bile yok. Tekrar söylüyorum asus ya da msi'dan içinize sineni alın.
Çekirdek hızını kendiniz arttırabilirsiniz. O.c. denen şey bu oluyor. Ama %10 civarinda bir faydası olur maximum. Bence 970 gibi bir kartta buna gerek bile yok. Tekrar söylüyorum asus ya da msi'dan içinize sineni alın.
Öyle matematiksel bir artış yok. Her şu kadarda şu kadar fps artar diye. Ama mhz si fazla olan kart biraz daha performanslı olsa da öyle büyük bi fark olmaz asla.
Bunu gördüm bunu düşünüyorum çekirdek hızından dolayı ama marka konusunda tam olarak hangi özelliklere bakmalıyım bilmiyorum.
Bilgilendirirseniz sevinirim
Önerilerinizi bekliyorum