GTX 970 mi, GTX 1060 mi?

1060 3GB bence artık alınmaz. Yeni oyunlarda 4 GB bile yetmemeye başladı. Performans olarak zaten aynılar. Ya 1060 6 GB alın ya da 970. Valorant, CS GO, PUBG gibi rekabetçi fazla VRAM kullanmayan oyunlar oynayacaksınız alabilirsiniz.

1060 3GB artık alınmaz. Yeni oyunlarda 4 GB bile yetmemeye başladı. Performans olarak zaten aynılar. Ya 1060 6 GB alın ya da 970.

Adamın bütçesi olsa zaten 1060 6 GB alır bence. Hala Low ayarlada 4 GB VRAM çoğu oyunda yeterli. Bu seneki çıkan oyunlar zorluyor biraz tabii.

1060 3GB artık alınmaz. Yeni oyunlarda 4 GB bile yetmemeye başladı. Performans olarak zaten aynılar. Ya 1060 6 GB alın ya da 970.
Yayın yaparken oyunlardan istediğim FPS'i alamıyorum hocam. O yüzden bu ekran kartlarını alıyorum. Yoksa yeni nesil büyük sistem gereksinimli oyunlar dikkatimi çekmiyor. Bir de oyun yazılımcısıyım. O yüzden alıyorum, iş için.

O zaman konu çözüldü, herkese teşekkür ederim.

1060 alınmasını öneririm 900 serisi artık pek uzun ömürlü sayılmaz ve 970 de zaten coil whine ve 3.5GB VRAM sorunu var 1060 3GB yerinede 570-580 önerebilirim ama onlarda da mining riski var 1060 6 GB bakın derim.

1060 alınmasını öneririm 900 serisi artık pek uzun ömürlü sayılmaz ve 970 de zaten coil whine ve 3.5GB VRAM sorunu var 1060 3GB yerinede 570-580 önerebilirim ama onlarda da mining riski var 1060 6 GB bakın derim.
Bütçem olsa zaten hocam 1060'dan daha da iyilerini alırdım fakat maksimum bu kadar bütçem var. Ve eğer okuduysanız yayın yaptığımı söylemiştim. Amd ekran kartları üzerine yayın açılmıyor. O yüzden Amd ekran kartı alamam

Bütçem olsa zaten hocam 1060'dan daha da iyilerini alırdım fakat maksimum bu kadar bütçem var. Ve eğer okuduysanız yayın yaptığımı söylemiştim. AMD ekran kartları üzerine yayın açılmıyor. O yüzden AMD ekran kartı alamam.

AMD ekran kartlarında yayın yapılıyor bazı yeni modeller dışında ama AMD ekran kartıyla yayın pek iyi değil 1060 alın derim o zaman.

Bütçem olsa zaten hocam 1060'dan daha da iyilerini alırdım fakat maksimum bu kadar bütçem var. Ve eğer okuduysanız yayın yaptığımı söylemiştim. Amd ekran kartları üzerine yayın açılmıyor. O yüzden Amd ekran kartı alamam
En iyisi, fps düşüklüğü olup yayın için iyi olmadığını söylemek daha doğru olur.

AMD ekran kartlarında yayın yapılıyor bazı yeni modeller dışında ama AMD ekran kartıyla yayın pek iyi değil 1060 alın derim o zaman.
Anladım, teşekkürler 👍🏿

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı