Evet mantıklı.kendi ekran kartımı satarsam ikisinden hangisi uygun gelirse onu alırım?
Evet mantıklı.kendi ekran kartımı satarsam ikisinden hangisi uygun gelirse onu alırım?
1060 3GB artık alınmaz. Yeni oyunlarda 4 GB bile yetmemeye başladı. Performans olarak zaten aynılar. Ya 1060 6 GB alın ya da 970.
Yayın yaparken oyunlardan istediğim FPS'i alamıyorum hocam. O yüzden bu ekran kartlarını alıyorum. Yoksa yeni nesil büyük sistem gereksinimli oyunlar dikkatimi çekmiyor. Bir de oyun yazılımcısıyım. O yüzden alıyorum, iş için.1060 3GB artık alınmaz. Yeni oyunlarda 4 GB bile yetmemeye başladı. Performans olarak zaten aynılar. Ya 1060 6 GB alın ya da 970.
Bütçem olsa zaten hocam 1060'dan daha da iyilerini alırdım fakat maksimum bu kadar bütçem var. Ve eğer okuduysanız yayın yaptığımı söylemiştim. Amd ekran kartları üzerine yayın açılmıyor. O yüzden Amd ekran kartı alamam1060 alınmasını öneririm 900 serisi artık pek uzun ömürlü sayılmaz ve 970 de zaten coil whine ve 3.5GB VRAM sorunu var 1060 3GB yerinede 570-580 önerebilirim ama onlarda da mining riski var 1060 6 GB bakın derim.
Bütçem olsa zaten hocam 1060'dan daha da iyilerini alırdım fakat maksimum bu kadar bütçem var. Ve eğer okuduysanız yayın yaptığımı söylemiştim. AMD ekran kartları üzerine yayın açılmıyor. O yüzden AMD ekran kartı alamam.
En iyisi, fps düşüklüğü olup yayın için iyi olmadığını söylemek daha doğru olur.Bütçem olsa zaten hocam 1060'dan daha da iyilerini alırdım fakat maksimum bu kadar bütçem var. Ve eğer okuduysanız yayın yaptığımı söylemiştim. Amd ekran kartları üzerine yayın açılmıyor. O yüzden Amd ekran kartı alamam
Anladım, teşekkürlerAMD ekran kartlarında yayın yapılıyor bazı yeni modeller dışında ama AMD ekran kartıyla yayın pek iyi değil 1060 alın derim o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.