GTX 970 mi yoksa R9 290 ve HD 7870 Crossfire mı ?

Alijeen

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Selamlar herkese. Sapphire 7870xt ekran kartım var ve sistemimi biraz yükseltmek istiyorum arkadaşlar. Bunun için 2 fikrim var. Birincisi gtx 970 alıp elimdeki kartı bi şekilde elden çıkarmak, ikincisi ise r9 290 alıp 7870 kartım ile crossfire yapmak. Bu konuda sizlerinde fikirlerini duymak isterim. Monitörüm 1080p 60 hertz, ana kart Gigabyte 970a-ud3, işlemcim fx 8320 bu arada. Teşekkürler şimdiden...

Öncelikle , Crossfire yaparsanız her oyunda iki kartın toplamı kadar performans elde edemezsiniz. Crossfire rehberini incelediyseniz bunu anlarsınız. Bence elinizdeki kartı elden çıkartın ve GTX 970 alın.

Dostum, ben SLI ve CF bunları aynı kartla yapabiliyosun diye biliyorum. Eğer SLI'da ki gibiyse ikinci karttan %70 civarında performans alırsın. Ve SLI'da ki gibiyse her oyun CF'yi de desteklemeyebilir. En iyisi sen GTX 970 al.

Haklısınız galiba gtx 970 almak en mantıklısı gibi duruyor 7870 zamanında idarelik aldığım bir karttı zaten coil whine var ve fan gürültüsü biraz fazla benim kartımın. Yanına bi r9 290 eklemek biraz fazla kaçacak gibi :) Şimdide Asus mu Msi mı Gigabyte mı sorusu takıldı aklıma Msi bulmak çok zor Asus ve Gigabyte buldum bir kaç yerde. Tercihim Asus olacak gibi duruyor teşekkürler değerli yorumlarınız için :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı