GTX 970 Model Seçimi

@Silinen üye Tasarıma, ejderhaya pek takılmam benim için önemli olan kalitesi ve satış sonra hizmeti bunları göz önüne alarak ne önerirsiniz ? Sistemi kurdum ama ekran kartı yüzünden tamamlayamadım. Hangi markayı almalıyım sorusundan çok kafama takılan soru 3.5 GB VRAM ileride problem olur mu?

ASUS'un da, MSI'ın RMA oranı çoğu markaya göre düşük. Her ikisi de kendini kanıtlamış markalardır. İkisini de tercih edebilirsiniz, henüz servisleriyle işim olmadı, bu yüzden bu konuda yorum yapamayacağım.

Zaman ilerledikçe oyunların ekran kartı belleği ihtiyacı daha da artıyor. Şu anlık FHD'de kullanacağınızı varsayarsak, herhangi bir sorun teşkil etmez VRAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Son sorum olacak, ASUS ve MSI arasında kaldım forumda herkes MSI diyor. Kartların özelliği, yapısı ve mimarisi hakkında bilgim yok diyebileceğim kadar az ikisinin arasında uçurumlar kadar fark yok onun farkındayım ama bu kadar insan neden MSI övüyorlar anlamadım.

Soğutması çok sağlam kardeşim ondan :)
Videoyu izlersen anlarsın :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Soğutması çok sağlam kardeşim ondan :)
Videoyu izlerden anlarsın :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana göre ASUS un soğutmasıda çok iyi arasında kaç derece fark ediyor ki ?

Sizi üzmez. Fakat ASUS ile MSI arasında kaldıysan MSI az daha performanslı, serin ve fiyat olarak uygun.

5a993a6a6b37be6be60d8a866a4a9c5b.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı