GTX 970 MSI mı GALAX mı?

Wystari

Hectopat
Nvidia'nın İki Katı Macerası'nda Eksen Bilgisayar'dan belirli GTX serilerinden birini alırsanız (galiba 1 Haziran'a kadar) size bedava Batman: Arkham Knight ve The Witcher III: Wild Hunt'u bedava veriyor. Normalde GTX 970 Asus Strix'i almayı planlıyordum fakat bunları görünce fikrim değişti. Eksen Bilgisayar'da 3 çeşit var; 2 Galax ve MSI. Soracak olduğum şey sizce hangisi daha iyi:

Ekran Kartı Ürün Kategorileri

Bir de daha önce Eksen Bilgisayar'ı duymamıştım. Sizce güvenli midir? Ve sadece kargo ile mi alışveriş yapılıyor?

Bu arada kampanya linki: GeForce GTX The Witcher 3: Wild Hunt ve Batman: Arkham Knight Bundle | NVIDIA

Yardım edebilecek var mı?

Gigabyte'dan sonra ekran kartında Radeon bilirdim ama son zamanlarda herhalde MSI çok ilerlemiş. Kullanmadım ama MSI herhalde baya bir sağlam çıkıp, Gigabyte'ın yerini alacak diye tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte'dan sonra ekran kartında Radeon bilirdim ama son zamanlarda herhalde MSI çok ilerlemiş. Kullanmadım ama MSI herhalde baya bir sağlam çıkıp, Gigabyte'ın yerini alacak diye tahmin ediyorum.
Aslına bakarsan GTX900 serisinde Gigabyte'ı tahtından edebilen normal bütçeli bir kart çıkmadı. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı