Gtx 970 seçimi

@Uğur Öztürk

Mimarisi aynı, kafanda birşeyler oluşur diye yolladim. Siparişi verdim amerikadan. Güvenilir getirecek birisini bulduğumda elime geçicek kart. Geç gelmezse paylaşırım buradan sonuçları.

Ortalama olarak değerleri çok iyi , 970'inde 64-68 derecede olacağını düşünüyorum açıkcası. Nereden sipariş ettin? Amazon'da göremedim.

@Uğur Öztürk

Kuzenim amerikada iken sipariş verildi. Benim adima new york da duruyor şuan. Güvenilir birisi bulduğum da bana getirmesini isteyeceğim. MSI ve Giga kartlarım da dışarıdan geldi. Giga modelinde büyük CW çıktı ve garanti yok. HOF modeli hakkında kesin yorumlar gelmeden dışarıdan almayı sakın düşünme. Hatta 970 ve 980 modellerine yayalım bunu.

öyle ya haklısın o konuda o yüzden madalyonun diğer yüzü olan yedek servis müşteri memnuniyetine odaklı almak mantıklı da işte bizim memlekette neye güven olur bilemiyorum Vatan'dan aldığım Asus'u para iadesi yaptılar gerçi ama 40 gün sürmüştür

Galax gtx 970 Hof edition aklıma çok yatıyor aslında ama boşta ve yükte'ki sıcaklık değerleri hakkın'da bilgim yok.

@Silinen üye

Hakkaten yani hiçbiyerde yok değilmi bi inceleme benimde en cok kafamı karıştıran kart Hof zaten ya valla sinir bozucu kararsızlık

Arkadaşlar ben Gigabyte gtx 970 siparişimi verdim ama aklıma bu kartın rev 1.0/1.1 farkı takıldı. Tam olarak ne olduğunu bileniniz var mı , uzun forum araştırmaları sonrası sanki yeni versiyonda OC kapasitesi daha düşük gibi bir izlenim edindim. Vram' lerin eski versiyonda Samsung kullanılırken artık başka bir marka mevcut yazanları gördüm.
@Silinen üye

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı