GTX 970 seri no ile oyun alma

Önerileriniz için teşekkürler yarın aldığım firmayı aramayı düşünüyorum.

Şirkete mail attım onlar döndüler. Atıkları mesaj şu şekilde ''bizim kanalımızda satılan ürünlerde böyle bir oyun kodu verilmiyor maalesef'' sonra tekrar mesaj geldi telefon numaramı istediler verdim, şuan bekliyorum.

Kodu aldım konu kapanabilir. Satın alırken konuştuğum adamın kartını aldığım aklıma geldi. Kartta e mail yazıyordu. Direk satıcı ile görüştüm sağ olsun yolladı. Şirkete mesaj atınca dönmemişti.

Ben de 19.02 tarihinde GTX 970 aldım ve The Division verdiğini öğrendim Nvidia Experience yükleyince. Daha sonra serial number ı cmd den hex öğrenip dönüştürdüm fakat sonrasında redeem kısmında seri numarasının geçersiz olduğunu söyledi. Daha sonra @the-pro arkadaşımızın da dediği gibi Vatan Bilgisayar'dan satın aldığım danışmanı aradım ve bunu bana söylemeyi unuttuğunu söyledi ve mail adresimi istedi. Sorunu bu şekilde halletmiş oldum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı