GTX 970 Ses Sorunu

PCsever

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar .
Geçen hafta forumda gezerken bilgisayarımdan garip bir ses gelmeye başladı . Kasayı açtım ve bunun stok soğutucudan geldiğini düşündüm . Ama bilgisayarı biraz kurcalamam ile bunu ekran kartımdan geldiğine kesin karar verdim . Aşağıda videoda 11. saniyeden sonraki sese dikkat eder misiniz ?
Ve bu ses durduk yere kasayı açmasam bile oluyor . Lütfen bu sesin nedenini ve ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu çeken siz misiniz? Ben bu sesin Coil Whine olduğunu düşünmüyorum. El çekilir çekilmez sesin durması bana titreşimden dolayı oluşmuş bir ses olabileceğini düşündürdü. Ayrıca Coil Whine sesi daha tiz olur. İlave olarak boştayken ses olduğunu belirtmişsiniz Coil Whine yüksek FPS'lerde kendini gösterir.
Bence ilk önce montaj ve kablolamanın düzgün olduğundan emin olun. Kart ses yaptığında elinizle destek olun. Eğer ses duruyorsa titreşimdendir.

Yüksek fps ile ilgili değil bilgisayar boşta bile olsa bunu yapıyor . Karta elimle bastırdığımda ses kesiliyor . Uzun süre cevap yazamadım çünkü uzaklaştırma almıştım .

Tahmin ettiğim gibi ses titreşim kaynaklı. Her şeye Coil Whine diye atlamamak gerek. Coil Whine olsaydı her hangi bir temas ile ses kesilmezdi. Daha sağlam bir şekilde monte etmeye çalış. Fanların çalışması kuvvete, kuvvetler titreşime, titreşimlerde sese neden oluyor. Titreşimi azaltırsan, ses kesilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı