GTX 970 sistem düşük performans

çok tuzlu olmamasını istiyorum 3 binliraya nasıl bir güncelleme yaparım veya dediğiniz gibi ekran kartı - ram - ssd haricini satıp ne alabilirim ve bunlar kaça gider
 
anakart - işlemci - ram yenilemek kaça patlar ve ne alabilirim yerine güzel performans sağlıyıcak 0 takıntım yok 2. el de kovalayabilirim . cevaplarınız için teşşekürler . saygılar
 
Dediğim gibi onları al 1.500 TL tutuyo canavar gibi sistem. 1.500 sana kalır kulaklık alırsın. Veya komple sistem sat. Yeni al ama bulamassın. 4690k işlemci yanına 1150 pin anakart yanına 8 Gb Ram.
 
Kardeşim ddr3 sistem mi kaldı sen en iyisi işlemci anakart rami sat ve git kendine ddr4 bir sistem al bütçeni ona göre düzenle gidiceksin yükselteceksin güncel oyunlarda 2 sene sonra yine sıkıntı yaşayacaksın verdiğin parada boşa gitmiş olucak senin o sistemin ömrü fazla yok taş çatlasa 2 yıl sana bir dost tavsiyesi.
 
Sistem kendine gelsin artık bütçeyi ayarlıyıcaz DDR 4 anakartlı ekran kartını kendine getirecek.
RAM-anakart-işlemci

Seker senin dediklerin iyi olur mu bilmiyorum performans iyi bir artış istiyorum kendine gelsin sistem CS:GO Rust kasıyor oyun oynayamıyorum. Valorant'ta bile donma oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bütçe o kadar ise anakart+RAM+işlemci üçlüsünü çekebilirsiniz. Ama o konuda bilgim yok maalesef, belki B450, R3 2.nesil ve 16 GB RAM dizilebilir bilen birine sormak gerek.
 
Dolar düşmesini beklersin belki düşer. Yeni sistem alırsın onu satıp. Acelen varsa yapcak bişey yok. Vatanda bu sistem var en düşük sıfır çöp sistem. İşlemci iyi sade.
AMD R5 1600-ASUS GT730-2GB-DDR5-PRIME A320M-K-KIOXIA 240GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ekran kartsız sayılır 8 GB Ram PSU çöp. 8000 TL istiyor şaka gibi.
İkinci el tek tek alsa ddr4 sistem daha mantıklı
 

Tam kazık sistem. 2 ay önceye kadar arkadaşım R5 1700X, GTX 1650S, 8 GB sistemi 5500'e aldı ne ara uçtu bu kadar.
Şöyle bir şey buldum.




Bütçeye göre işlemci kısılabilir. Bütçeye uygunsa fiyatlar aşağı yukarı aynıdır gerisi stok kovalamak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı