Enes Aydoğan
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar dün gece sistemimde hiç bir sorun yoktu tâki sabah oyuna girene kadar. Single playerde kasma yok ultranın biraz kısık ayarlarında 75 FPS civarı alıyorum (1080p). Online'a girdiğim zaman fareyi hareket ettirdiğimde oyuncu yürüdüğünde takılmalar meydana gelmeye başladı. Bir kaç video izledim benim gibi aynı sorunla karşılaşan bir sürü kişi gördüm. Örneğin şu arkadaş videosunu çekmiş fakat bu sorunu ben çok sık yaşıyorum;
Bütün sürücülerim güncel. Oyunu pencere moduna alıp görev yöneticisinden hangi değerler dahafazla kullanılıyor diye baktım RAM en fazla %89'a geliyor yükselmiyor. Ayarları en düşüğe çektim çok az bir akıcılık sağladı hızlı gittiğim zaman bir araca çarptığım zaman sorunlarım tekrarlamaya başladı. Ekran kartımdan şüpheleniyorum yardımcı olur musunuz?
Bütün sürücülerim güncel. Oyunu pencere moduna alıp görev yöneticisinden hangi değerler dahafazla kullanılıyor diye baktım RAM en fazla %89'a geliyor yükselmiyor. Ayarları en düşüğe çektim çok az bir akıcılık sağladı hızlı gittiğim zaman bir araca çarptığım zaman sorunlarım tekrarlamaya başladı. Ekran kartımdan şüpheleniyorum yardımcı olur musunuz?