GTX 970 Sistem Minecraft Donma

FNS291

Hectopat
Katılım
10 Kasım 2014
Mesajlar
156
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Daha önce açmıştım konuyu, konudaki yöntemler işe yaramadı. Minecraft oynuyorum. Multiplayer oynadıktan birkaç saat sonra oyunda ani FPS düşüşü oluyor. 200'den 49'a gibi. Sistemim Minecraft için fazlasıyla yeterli.

Sistem :

FX 8350 ( O.C. Genie ile @4.2 ghz )
MSI GTX 970
MSI Gaming 970A
Thermaltake Performer 3.0
8 GB RipjawsX 1600Mhz
120GB Kingston 300V
Xıagmatek Tauro 500W +80Plus

@BilgisayarKurdu @Recep Baltaş
@er36po
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu okumadan yorum yapmayın.
İşlemci soğutucun nasıl? Yanında gelen mi yoksa başka mı aldın? 8350 ısınan bir işlemci, takılma yaşıyorsan büyük ihtimalle işlemcinle alakalı bir sorundur. Bir de ekran kartını güncellemeyi dene ama büyük ihtimalle işlemcinde sıkıntı var. Fanına bak bakalım çalışıyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde ''Thermaltake Performer 3.0'' kullanılmış, lütfen dikkatlı bakın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu bende yaşıyorum çözümü basit ama eskisi gibi minecraft oynamadığım için yapmıyorum. anlatayım büyük ihtimal windows 7 nin profeional versyonunu kullanıyorsun.(Yada win 8.1 pro) bu bilgisayarı aşırı derecede ram yemeye zorluyor benim bilgisayar 4 gb ram var bilgisayarı açar açmaz 3.81 gb ram yiyor sadece açmayla. Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de sol taraftan gelişmiş sistem ayarları de gelişmiş seçeneğine gir performansdan ayarlara gir En iyi performans için ayarla de
 
hyper 212 evo benim 3450 işlemcide bile yüksek sıcaklık gösteriyodu belki yanlış takmıştır veya tam oturmamıştır yada macun koymamıştır hiç belli olmaz
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı