GTX 970 sistem monitör önerisi

Maksworld

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

1500 TL bütçem var arkadaşlar 2 gündür monitör araştırıyorum forumda ve youtube üzerinden birçok monitöre baktım ama kararsız kaldım.
Aklımdaki monitörler:

1-) LG 29" 29UM57 Ultra Wide IPS Monitör
2-) 3 Adet LG 25" 25UM57 Ultra Wide IPS Monitör
3-) ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör
4-) BenQ 24" XL2411Z 1ms/144Hz Full HD Gaming Led Monitör
5-) Viewsonic VG2401mh 24" 1ms (DVI+Display+2xHDMI) Full HD Fiyatı

G-Sync monitörlere baktım fakat 2.300 TL altında bir fiyata yok ne yazık ki.
Oynadım Oyunlar :
  • -Cs:GO
  • -Skyrim
  • -The Witcher 3
  • -Arma 3
  • -Euro Truck Simolator 2
  • -Grand Theft Auto 5

Ekran Kartı, İşlemci :

• -Asus GTX 970
  • -İ5 4690

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell UltraSharp U2414H 24" 8ms DisplayPort mDP HDMI Usb Pivot IPS Led Monitör | sanalmarketim

Hem renkleri güzel, hem input lagi çok düşük çok güzel bir monitör.

lag2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Cs:go oynayan birine 8ms monitör tavsiye etmek neden ? 1ms monitör almazsan ekranda gölgelenme olur haberin olsun. FPS oyuncuları için 1 ms şart.

Cs:go oynayan birine 8ms monitör tavsiye etmek neden ? 1ms monitör almazsan ekranda gölgelenme olur haberin olsun. FPS oyuncuları için 1 ms şart.
Hadi ya! Biz de okuma özürlüyüz zaten(!)

O monitörün 8 ve 6 ms modları vardır. Ayrıca tepki süresi olayı çok abartılan ve eksik anlatılan bir konudur. Response time dışında input lag da önemlidir.

Ayrıca benim monitörümde 8-6ms. 6ms'ye almadan çatır çatır oynuyorum.

Unutmayın; oyunu monitor değil siz oynuyorsunuz!

Dipçe: Yukarıdaki lag tablosuna bakmadan yorum yazdığınız o kadar belli ki!..

Sen onu 1ms almadığın sürece aradaki farkı göremez ve böyle konuşursun. Bende 5ms ve 1ms iki monitör var resmen fps oyunlarında 5ms çileye dönüşüyor ve siz kalkıp 6-8ms monitörü 900lira gibi abartı fiyattan almasını bekliyorsunuz cidden şu forumda dolanmayın siz.

İnsan kendi aldığı monitöre neden kötü desin ki zaten şaşırmadım.

Konuyu açan arkadaşa yorumum: Düşünmeden BenQ 144Hz al.
CS:GO turnuvalarında kullanılan monitör ise eklediğin Viewsonic. Ancak onun hakkında bilgim yok.

Sen onu 1ms almadığın sürece aradaki farkı göremez ve böyle konuşursun. Bende 5ms ve 1ms iki monitör var resmen fps oyunlarında 5ms çileye dönüşüyor ve siz kalkıp 6-8ms monitörü 900lira gibi abartı fiyattan almasını bekliyorsunuz cidden şu forumda dolanmayın siz.
Önce haddinizi, sonra konuştuklarınızı bilin!

Siz kim oluyorsunuz da "forumda dolanmayın" diye hadsizce konuşuyorsunuz? Size ne?

Ayrıca renk, panel, kalibrasyondan anlamıyorsanız bana ne?

Ayrıca ne hakla senli-benli konuşuyorsunuz? Kahvehane muhabbeti gibi.

Abartı değil, tek değere bağlı kalınmaz.

Kullandım dediklerinizi. Fark olmadı. Ayrıca yıllarca 4ms kullandım, hiçbir sorun olmadı.

Dostum lütfen buranın yardımlaşma platformu olduğunu unutma. Her cümlende ünlem kullanmana gerek yok rahat takıl burası AB Müzakere platformu değil. Konudan uzaklaşacak kişisel yorum yapma lütfen.

Oyunculuğun maksimuma ulaştığı anlarda donanım yetersiz kalır. 1Ms monitör olmadan CS:Go ve benzeri FPS oyunlarında resmen geriye düşersin. Nasıl profosyonel oyuncular kablosuz mouse kullanmıyorsa aynı zamanda 5ms monitör de kullanmıyor. Oyuncu için her zaman FPS önemlidir. Renkleri zaten o fiyata çıkan her monitörün çok çok iyi. Tarafsız yorum yapmanı ve bazı şeyleri ön plana çıkarmanı tavsiye ediyorum. İyi forumlar.

Dostum lütfen buranın yardımlaşma platformu olduğunu unutma. Her cümlende ünlem kullanmana gerek yok rahat takıl burası AB Müzakere platformu değil. Konudan uzaklaşacak kişisel yorum yapma lütfen.
1. Çok ısrarcısınız. Senli-benli muhabbet için ne samimiyetimiz var? Ne dostu? Kahvede pişti oynadık da benim mi haberim yok?
2. Noktalamalarım konusunda yorum yapmak size düşmez. Açık ve net.
3. Ne olduğunu gayet iyi biliyorum, yıllardır DivXPlanet'te yüzlerce insana enkod öğretmiş, yardım etmiş birisiyim.
4. Konudan uzaklaşmadım, yorumum hangi konuda tekrar bakabilirsiniz. Şahsıma hakaretvari konuşmasaydınız, bu iş bu noktaya gelmezdi.
5. Son olarak; ben açıklamalarımı, önerilerimi yaptım. Önerim, arada TFTCentral ya da Prad gibi yerleri araştırmanız.

Foruma gelirsek; "Yazım Yanlışı Olan Mesajı Alıntılama" gibi saçma sapan, izah konusunda yetersiz bir neden yüzünden ceza aldım. Aslında, mealen "biz kafayı sana taktık ne yapsan seni banlarız" demeye getiren bir moderasyon ekibinin olduğu bir forumda sağlıklı bir yönetim olmaz. Yıllardır DivXPlanet'te yazarım, böyle saçmalıklar hiç olmadı. Bolu beyi mantığındaki bir yönetim hata yapmaya mecburdur. Bu foruma tekrar uğramam. Son olarak üyeliğimi silmenizi umut ediyorum.

Selamlar,
GG.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı