GTX 970 Sisteme Uygun Monitör Önerisi

Hüseyin1010

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçmek istiyorum sistemim şu şekilde:

Asus strix B250H DDR4 2400MHz
RAM hyperx 16 GB
GTX 970
Intel i7 6700k

Çok detaya girmedim ama sorum şu, bu sistemle 4k monitör mü almamı tavsiye ederseniz yoksa 144Hz mi almalıyım? Hz olayını cok anlamadım bildiğim kadarıyla tepki süresi ile falan alakalı bir de akıcılık FPS oyunlarını tabii ki oynuyorum ama aman aman bir sevdam yok. CS:GO, Battlefield falan var ama fazla oynamyıorum, 1-2 el atıp cıkarım en fazla ama severim de o yüzden karasız kaldım size başvurmak istedim :D Bir de önerebileceginiz uygun monitörler varsa tavsiyelerinize açığım.
Bir de belki size garip gelebilir ben 144Hz ile 60'ın arasındaki farkı çok göremedim belki de ben biraz körümdür :D

Son düzenleyen: Moderatör:
''Hertz (Hz)'' meselesi için şöyle diyeyim, Hertz, monitörünüz de saniye başına geçen kare (frame) sayısını ifade eder. Ayrıntılı olarak Monitörün Frekansı(Hz) ile Oyunlardaki FPS ilişkisi bu konuya bakabilirsiniz sizi aydınlatacaktır. Onun dışında GTX 970 için Full HD yani 1080P Monitör öneriyorum ben 4K için yeterli bir kart değil. Full HD 60,75 veya 144 Hz yada 2K 60 Hz monitör alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı