GTX 970 Sistem Nasıl?

Sinerjj? Yukarı bak kardesim


Sanırım bu vatan fakat şimdi orda sadece kasa var dimi ? üstüne monitör işletim sistemi ve 2 sene kaspersky eklersen fiyat gene artacak.nerdne baksan 6500 tl olacak.
Zaten işletim sistemini vatandan alman ayrı bir hata. G2A gibi sitelerde hatta bu forumda bile arkadaşlar 50 TL'ye key satıyor.
 
Ve 2 küçük fakat önemli detay.Önerdiğin disk 5400 rpm yani düşük.980 ti hard diskin keyifin beklemek zorunda kalacak.Ve benim ramlar 2x4 seninki tek 8gb modül yani benimkiler daha performanslı

Zaten işletim sistemini vatandan alman ayrı bir hata. G2A gibi sitelerde hatta bu forumda bile arkadaşlar 50 TL'ye key satıyor.
Kardeşim ordan aldım ve kurdular 200 tl ye win 7 aldım 10 yaptım 150 tl için o işlere giremem.
 
Vatanda WD Blue serisinin 7200 rpm'i olmadığı için eklemedim sinerjide 178 TL'ye satılıyor yanılmıyorsam. SSD de boşuna koyulmamış o sisteme oyunları SSD'ye kurarsın. Ayriyetten senin ramler DDR3 benimkiler DDR4.
Üzerine fazla gitmek istemiyorum ama sistemin hatalı kardeşim bunda başka açıklanacak bir şey yok. 5700 TL'ye çok daha iyileri toplanabilirdi. Keşke zamanında bize sorsaydın da sana yardımcı olsaydık.
 
Son düzenleme:
Arkadaşın üzerine daha gitmeyelim. Acı ama gerçek olan şu; çok daha iyisi toplanabilirdi. Sinerji'den çok defa ürün aldım ve gayet memnun kaldım. Vatan konusuna gelecek olursam ürünlerin pahalı olması mı dersiniz, çalışanların bilgisizliği mi dersiniz... Daha çok örnek verebilirim ama gerek yok. Tekrardan geçmiş olsun yapacak birşey yok.
 
Işletim sistemine okadar para vereceğine sistemini güçlendirseydin senin için, iyi olurdu ahbe güzel kardeşim.
 
Bende sana şunu diyim kardeşim istersen sinerji 3000 tl ye isterse içinde titan x li pc versinler orayı beğenmiyorum zamanında kuzenimin başından kötü bir olay geçti.Vatanda bu fiyata bu oluor.Çalışanlar bilgisiz olan var bilgilisi var bayii ye kalmış.Benim gittiğim oem deki çalışan abi pc yi topladı yazılımını kurdu evirdi çevirdi hazırladı verdi pc yi elime o konudada sıkıntım yok.

Işletim sistemine okadar para vereceğine sistemini güçlendirseydin senin için, iyi olurdu ahbe güzel kardeşim.
150 tl fark var sıkıntı yok hacı 150 tl ye de dağlar gelmez zaten.
 
Olan olmuş artık, gayet güzel bir sisteme sahipsin. Fazla para versen ne olacak, bi'kaç sene sonra yaparsın upgrade'ini gül gibi kullanırsın. Hayırlı olsun, güle güle kullan.
 
3000 liraya o dediğiniz pc verilse koşa koşa bu saatte gidersiniz lütfen ergenler gibi yorum yapmayınız. Sinerji'de sorun yaşayan bir kişi ise Vatan'da on kişidir.
Ayrıca yazım yanlışlarınız çok fazla, ceza alabilirsiniz.
 
Tam tersi olacak sinerjiye güvenmiyorum dediğim gibi kuzenimin kötü bir anısı var bu konuda.
 
Sisteminizle güzel günler dilerim. Ne desek boş. Vatan'dan daha çok ürün almanız ve daha çok zarar etmeniz dileğiyle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…