GTX 970 Sistem Nasıl?

Bu daha iyi olurdu sanki. Ama ben Vatanı önermiyorum, gerçekten pahalı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    27,8 KB · Görüntüleme: 403
Sisteminizle güzel günler dilerim. Ne desek boş. Vatan'dan daha çok ürün almanız ve daha çok zarar etmeniz dileğiyle.
Kaliteli bi kuruluştan alışveriş yaptım bu yüzden zarar sayılmaz bu iy i günler dileğiyle ^^

Bu daha iyi olurdu sanki. Ama ben Vatanı önermiyorum, gerçekten pahalı.
Monitör farkından kaynaklı.900 tl lik monitörüm var orda 300 tl lik koymuşsunuz

Gerçekten insanların düşüncesini merak ediyorsan böyle çok bilmiş yorumlar yapma dinlemeyi öğren! İlk önce Vatan sandığın kadar iyi firma değil, Sinerji'de sandığın kadar kötü firma değil. Vatan'dan kat be kat daha kaliteli İnventus var ve aynı fiyata neredeyse oradan niye toplamadın o zaman? Sinerji'den rahatlıkla bu sistemden daha performanslısı toplanır. Bu arada 900 liralık monitör kullanacak kadar profesyonel misiniz? Her ne kadar monitör önemli olsada 600-700 liralık monitör bile gayet yeterli.

Monitör farkı mı? Dostum elindeki işlemci Skylake bile değil benim koyduğum işlemci hem Skylake hem daha iyi. Ramların hızı neredeyse 1000 MHz daha fazla. 700W PSU seçmişsin, ilerde upgrade yapmayacaksan gerçekten fazla. Ekran kartı desen seninkinden daha iyi, hadi Monitörüde seninkini koy aynı fiyata dahada iyi bir sistem olur. Bilmiş bilmiş yorumlar yapıyorsun üstüne fikir istiyorsun.

Bana sorucak olursan vatan hiç iyi bir firma değil. Hiç açılmamış kutulu işlemciyi iade almayan vatan mı, arızalı çıkan anakartın yenisini 2 gün içinde elime ulaştıran invertus mu? Allahtan arızalı ürüne denk gelmemişsiniz yoksa vay halinize!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı