GTX 970 sistem ne kadar eder?

Ali Kanal

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

Çocukken bilgisizliğimden ötürü 2015 yılında beş para etmez bir sistem toplamıştım. Şu anda kendime yeni bir sitem toplamak istiyorum. Toplu veya parça parça elden çıkarırım umuduyla bir sorum var.

Aşağıdaki sistemi satmaya kalksam, ne şekilde, nereye satmak daha karlı olur. Yoksa hiç uğraşma at çöpe mi dersiniz?

Sistem bilgisi:

Anakart: MSI 970 Gaming.
İşlemci: AMD FX X8 8350 4.2 GHz.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16 GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz.
SSD: Hi-Level Ultra 120GB, Kioxia Exceria 120 SATA III.
Kasa: Thermaltake Versa H21 + 750W PSU.
Ekran kartı: MSI GTX 970 4 GB GDDR5 O.C Edition.

Parça parça çok zamanını alır ortalama 2-3 ayda hepsini anca elden çıkarırsın direkt olarak kasayı 2-2.5 arası bir fiyata ilana koy fazla paralık yapmadan çıkart elden.

Merhaba.

Çocukken bilgisizliğimden ötürü 2015 yılında beş para etmez bir sistem toplamıştım. Şu anda kendime yeni bir sitem toplamak istiyorum. Toplu veya parça parça elden çıkarırım umuduyla bir sorum var.

Aşağıdaki sistemi satmaya kalksam, ne şekilde, nereye satmak daha karlı olur. Yoksa hiç uğraşma at çöpe mi dersiniz?

Sistem bilgisi:

Anakart: MSI 970 Gaming.
İşlemci: AMD FX X8 8350 4.2 GHz.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16 GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz.
SSD: Hi-Level Ultra 120GB, Kioxia Exceria 120 SATA III.
Kasa: Thermaltake Versa H21 + 750W PSU.
Ekran kartı: MSI GTX 970 4 GB GDDR5 O.C Edition.
AM3+ ve SSD'ler dışında pekte çöp değil doğrusu. AM3+ pek talebi olmuyor. Malum ısınıyor ve i5 2400 gibi 200TL'lik işlemci bile daha iyi oyun performansı var.
Genede çöp sayılmaz sistem, eskiden iyiydi.

O kadar da değil. AM3+ diyoruz, AM4 değil.

AM3+ ve SSD'ler dışında pek de çöp değil doğrusu. AM3+ pek talebi olmuyor. Malum ısınıyor ve i5 2400 gibi 200TL'lik işlemci bile daha iyi oyun performansı var.
Gene de çöp sayılmaz sistem, eskiden iyiydi.

O kadar da değil. AM3+ diyoruz, AM4 değil.

5-8k arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı