iPhone 16 Pro vs S25+

kaanu034

Decapat
Daha fazla  
Güncel fiyatlar ile hangisini önerirsiniz? Daha önce iki işletim sistemini de kullandım. Günlük sosyal kullanım için soruyorum. Oyun oynamıyorum.

Güncel fiyatlar ile hangisini önerirsiniz? Daha önce iki işletim sistemini de kullandım. Günlük sosyal kullanım için soruyorum. Oyun oynamıyorum.
Hocam meraktan soruyorum az önce biraz fiyatlara baktım S25 Ultra, 16 Pro fiyatına varken neden S25 Plus modelini karşılaştırıyorsunuz?

Eğer durum dediğiniz gibiyse 16 Pro arkadaş için daha mantıklı olacak ama boyut farkı sorun olmasaydı S25 Ultra kesinlikle daha iyi bir seçenek olurdu.

Değmez hocam, fiyatlara şimdi baktım arada 20k oynuyor aynı işlemci, aynı ekran teknolojisi, neredeyse aynı boyutta bataryalar. Bu arada 16 Pro'ya da baktım o da 80k. 20-25k az para değil orta segment bir telefon daha alırsın yanına:D

S25 Ultra'yı alıp geçerdim. Bana göre 16 Pro'dan kaliteli. AI sistemi ve telefon pürüssüzlüğü vs. testlerini görüyoruz. S25 Ultra bu konuda rakipsizdir. Ayrıca kişisel olarak da Android'ciyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı