GTX 970 Sistem Oyun Performansı Sorunu

M3mo-Pc

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben bir sistem toplamıştım sizin de önerilerinizi alarak sistemimin normal çalıştığını bir sorunun olmadığını parçalarımda sorunların olmadığını nasıl anlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemimi kendim montajladım. GTA 5'de FPS dropları yaşıyorum hatta oynanmaz halde. Sorun sistemimde mi öğrenmek istiyorum. Sorunlar CS:GO'da da zaman zaman oluyor. 50 FPS'ye düşüyor fakat genellikle 300 FPS civarında oynuyorum.

i5 6500
MSI B150 gaming m3
corsair ddr4 lpx
1 TB WD blue
evga SSC GTX970

Ben FPS Dropları nasıl çözdüğümü söyleyeyim sana Bıos'tan PC Health Status adlı bir başlık var orada Fan Control adı altında enabled olan ne varsa disabled yaptım PC Üzerindeki fanların hepsi son hızla dönmeye başladı FPS Dropları kalktı bende 2 3 Yıldırda bu şekilde kullandım bir sorun yok ha anakartımı Ekran kartını overclock'lıyım derken yaktım o ayrı mesele :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu program ile ani takılmaların neyden kaynaklandığını saptayabilirsiniz kendiniz. Biz burdan ancak varsayımlarda bulunabiliyoruz siz bileşenlerin değerlerini burada paylaşırsanız daha çok yardımcı olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı