GTX 970 Sistem Toplama

Teşekkürler arkadaşlar, microsoft'un öğrencilere sağladığı işletim sistemi 8.1 pro'dan da yararlanmak istiyorum, vatan'a sordum onlar sizde olmazsa falan yüklemiyormuş, alacak arkadaşlara duyrulur.
Ram'i 1866 Mhz'a çıkarttım, işlemcinin çarpanını açtım. Anakart olarak Gigabyte'nin gaming5'ini tavsiye eder misiniz? çünkü dual bios olmasını istiyorum bi yandan. ya da msi gaming 7 değer mi 100tl farka..
Msi çok güzel duruyor bir yandan da.. :)

Kasa olarak power supply içinde olan kasalardan mı alayım yoksa diğer türlü mü tavsiye edersiniz ?

Ekran Alıntısı.PNG

Kullanmış olduğum sistem.
Dual biosun yararını sistemi ilk kurduğumda dördüm. Bios çökmüştü. Yedek bios sayesinde çok rahatlıkla sorunu çözebiliyorsun.
Çarpan kilidi açık işlemci almanı tavsiye ederim. Kullandığım sistem için konuşacak olursak, Msi ın kendi yazılı sayesinde otomatik overclock yapıyor ve işlemci 4 ghz ramler 1866 mhz oluyor.
Ayrıca Msi ın Command Center yazılımı ile bilgisayarın biosunu bilgisayar açıkken usb takmadan güncelleyebiliyorsun.
Msi ın ekran kartı yazılımı ile ekran kartını oc yapabiliyorsun.
Ve daha birçok özellik.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı