GTX 970 Sistem Toplama

STemr

Hectopat
Daha fazla  
Bir kaç ay içinde sistem toplayacağım şu anda kağıt üstünde şöyle bir sistem topladım eksiği varsa söylerseniz sevinirim. Tamamen alınabilecek bir sistem olduğu zaman zaten toplayacağım bir kaç aya. Artık bilgisayarım da iyice eskimişti. :D

sistems1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlısı ile alırsın inş arkadaşım. Sistemine baktımda
- Bildiğim kadarıyla THERMALTAKE ELEMENT T 700W MidT ATX kasanın zaten 700w güç kaynağı var Güç kaynağı almana gerek yok yani.
- Güç kaynağından artan ile Bütçeni birazdaha zorlayarak ekran kartını MSI GTX980 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 ile değiştirmeni öneririm
- Ayrıca Seçtiğin İşlemci ram olarak en fazla 1600 Mhz desteklemekte yani ramlerini değiştirmelisin
-Anakart ve işlemci seçimin O.C ye niyetli olduğunuda gösteriyor bu güzel bence hadi hayırlı olsun Bu sistem Uzun Yıllar hizmet eder sana.

Son düzenleme:
Msi yerine gigabyte gtx 970 alabilirseniz. Diğer bileşenlerden kısarak gtx 980 de alınabilir.

Giriş seviye sıvı soğutmalar da önerilmiyor o yüzden H100İ koydum. Stok soğutucuda sizi idare eder 4790k ile stok soğutucu kullanıyorum.
lL4MBE.png

Hayırlısı ile alırsın inş arkadaşım. Sistemine baktımda
- Bildiğim kadarıyla THERMALTAKE ELEMENT T 700W MidT ATX kasanın zaten 700w güç kaynağı var Güç kaynağı almana gerek yok yani.
- Güç kaynağından artan ile Bütçeni birazdaha zorlayarak ekran kartını MSI GTX980 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 ile değiştirmeni öneririm
- Ayrıca Seçtiğin İşlemci ram olarak en fazla 1600 Mhz desteklemekte yani ramlerini değiştirmelisin
-Anakart ve işlemci seçimin O.C ye niyetli olduğunuda gösteriyor bu güzel bence hadi hayırlı olsun Bu sistem Uzun Yıllar hizmet eder sana.
Ama bu anakartın özelliklerine baktığımda 3000 mhz'ye kadar destekliyormuş hatta link vereyim:

www.vatanbilgisayar.com: Z97 GAMING 7 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı