GTX 970 sistem toplanmalı mı, yoksa Pascal beklenmeli mi?

yh57

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an ki toplayacağım sistem GTX 970 tabanlı olacak ancak Pascal beklenir mi yoksa GTX 970 alınmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bence bekle dolar düşebilir. Düşersede pascal ile 970 i karşılaştırırsın o zaman alırsın iyisini.

Ben GTX970 kullanıyorum.Çok memnunum. Alabiliyosan al bence. Dolar düşer diye beklemek mantıksız. Pascal teknolojisi ile ucuzlayıp 1300TL'ye düşebilir.Fakat sanmıyorum. Bence al. Maxwell mimarisi de son derece güzel. Doları beklemeni önermem. Düşmesi 2 yılı bulabilir.

Seçimden sonra düşerse düşer yoksa senin dediğin gibi 2 yıl da sürebilir. Ben arkadaşın beklemesini öneriyorum dolar birkaç hafta önce 3tl üzerindeydi şimdi 2.90-2.93 arası.

Ben ürünün kalitesini belirtmek istedim. Seçim onun. Fakat Pascal mimarisinin hayal kırıklığı olmayacağı ne malum ?

Pascal mimarisi çıktığında alabilecek misin (miyiz) o da var. 3500TL derlerse alabilecek misin mesela? Alabilirim dersen bekle. Alamam dersen bekleme. Çünkü bu fiyattan ucuz olacağını sanmıyorum. soğutma derler O.C. derler olur o 3800TL. Şimdilerde var ya hani bir furya kart çıkıyor ardından overclocklusu çıkıyor fazladan soğutulucusu çıkıyor fiyat artıyor.

Bence hiç beklemeden Gtx970 al. Maxwell mimarisi var. Ve hiç bir oyunda kasma vs sıkıntı yaşamıyorsun. Ne bekliyorsun

Pascal için 2016 nın yazını beklermisiniz bilmem lakin 1 ay kadar beklerseniz iyi olur
Skylake sistem toplamak için paçaları sıvadım sadece PSU SSD ve Kasa 1180 tl tuttu
geçen hafta 580 tlye aldığım psu şuan aynı yerde 537 lira haliyle işlemci ram anakart için Kasım ayını bir görelim dedim 970 e gelince bence iyi bir kart fiyatı düşerse listeme ekleyeceğim yoksa bir müddet HD 530 la idare edeceğiz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…