GTX 970 Sistem Uyumu

Sen önce git bir kendine güncelleme yap sonra gelip burada ATİ almayın de. ATİ diye bir marka mı kaldı, AMD oldu artık. GTX 970 almanın hiçbir mantıklı açıklaması yok sıfır alacaksan. RX 480 modeli hem daha performanslı, hem daha güncel, hem de daha sorunsuz bir kart. Marka fanlığı yapmayı bırakın hangi kart daha performanslı ve uygun fiyatlıysa onu önerin. AMD, Nvidia kalitesinde bir markadır, hala gelip GTX 970 ve GTX 960 kartları da önermeyi bırakın.

Ya kardeş Ati desen nolur Amd desen nolur böyle küçük şeylere takılmayın ya. Sen farklı bir sistem öneriyor olabilirsin ben arkadaşa kendimde kullandığım için önce psu ve kasa hakkında sonra gpu hakkında böyle bi tavsiyede bulundum. Hem nvidia hem ati kullanmış biri olarak bence gtx 970 gayet iyi dedim. Bu benim fikrimdir bir forum sitesinde böyle gereksiz bir konu için bana tanıtım yapmanada, tartışmaya da lüzum yok.

GTX 970 kartının kötü olduğunu söyleyen yok, güncelliği yitiren bir kart ve onun fiyatına RX 480 modeli var, performans ve güncellik olarak GTX 970 modelinden daha üstün bir modeldir. Sen hala GTX 970 öneriyorsan sende sıkıntı var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı