Çözüldü GTX 970 sistem video izlerken takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mgulhan13

Kilopat
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3 1333 RAM.
SSD veya HDD modeli
Samsung 860 EVO
Ekran kartı
MSI GTX 970
İşlemci
Intel 2500k
İyi günler, düne kadar düzgün çalışan sistemim şimdi YouTube'a veya kendi PC'den video açtığımda anlık takılmalar oluyor. Video kalitesini 144p bile yapsam takılıyor. Speedtest'te 21 Mbps 8 ping anlık internet alıyorum. OCCT programı 2. monitörümde açık işlemci sıcaklığı 40 dereceyi - ekran kartı sıcaklıkları 50 dereceyi geçmiyor. Sistem SSD'ye kurulu. HD Tune ile hem SSD'ye hem de hard diske hata taraması yaptım herhangi bir hata almadım. Avast ile virüs taraması yaptım temiz çıktı. NVIDIA'dan güncel ekran kartı driverini indirdim kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şuan güncelleştirmeyi deniyorum paket halinde toplu güncelleştirme varmış oda işe yaramazsa format atmayı deneyeceğim. Tüm değerler stabilken takılma olması vürüs kaynaklı bir problemden ötürü olabilir mi
Güncelleme tamamlandı. Malesefki sistemdeki tüm kullanıcı hesapları silindi. Admin hesabını CMD yolu ile aktif edip girebildim. Yeni bir kullanıcı oluşturdum. Şimdilik Edge ile denedim bir sıkıntı takılma vs. gözlemlemedim. ilerleyen saatlerde gözlemem umarım.

Konu Kilit.
Teşekkürler.
Saygılar sunarım...
İşlemciyi biostan overclock yaptım ekran kartını çıkartıp yerine başka bir ekran kartı taktım hala video kısmında takılmalar devam ediyor.

İşlemciyi BIOS'tan overclock yaptım ekran kartını çıkartıp yerine başka bir ekran kartı taktım hala video kısmında takılmalar devam ediyor.
Hocam işlemciniz darboğaz yapıyor olabilir. Oyunlarda durumu nedir?

Oyun need for speed undergroundda bile açılırken takılmalar oluyor. 3 yıldır aynı sistemi kullanıyorum. Daha evvelinde gta mountandblade need for speed payback gibi oyunları rahatlıkla oynadım sadece dündendir chroma mozillaya felan girdiğimde bile takılıyor.

Oyun Need for Speed Underground'da bile açılırken takılmalar oluyor. 3 yıldır aynı sistemi kullanıyorum. Daha evvelinde GTA Mount and Blade Need for Speed Payback gibi oyunları rahatlıkla oynadım sadece dündendir Chroma Mozilla'ya falan girdiğimde bile takılıyor.
Format atmayı denediniz mi?

Şuan güncelleştirmeyi deniyorum paket halinde toplu güncelleştirme varmış oda işe yaramazsa format atmayı deneyeceğim. Tüm değerler stabilken takılma olması vürüs kaynaklı bir problemden ötürü olabilir mi
Güncelleme tamamlandı. Malesefki sistemdeki tüm kullanıcı hesapları silindi. Admin hesabını CMD yolu ile aktif edip girebildim. Yeni bir kullanıcı oluşturdum. Şimdilik Edge ile denedim bir sıkıntı takılma vs. gözlemlemedim. ilerleyen saatlerde gözlemem umarım.

Konu Kilit.
Teşekkürler.
Saygılar sunarım...

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı