GTX 970 sistem yükseltme

OduncuEmre42

Kilopat
Yer
Chernobyl NPP
Daha fazla  
GTX 950 ekran kartımı satıp sistemimi GTX 970 ile güçlendirmek istiyorum fakat güç kaynağı ve de işlemci konusunda kararsız kaldım.
500w fakat 408w çıkışı olan 3 yaşında bir PSU
İşlemcim A10-7870K bu arada "darboğaz" yapar mı?
Farklı ekran kartı önerileriniz var mı?
İşlemcim en yüksek hangi ekran kartını besler?(Bu soruyu 2. soruşum olabilir)
Bu sitedeki verilere güvenilir mi?

GTX 950 ve 970 arasında fazla fark yok ve para biriktirip işlemci ve anakart güçlendirmek daha mantıklı.

Cahillik işte yüzümüze vurmayın :). DDR4 anakarta geçmesini daha mantıklı buluyorum.
Ekonomi bu kadar kötü olmasaydı düşünürdüm ama ben sistemi suyu çıkana kadar kullanacağım büyük ihtimalle XD. Ufak ufak geliştirmeler ile ayakta tutmaya çalışıyorum sistemi fakat bir gün gelecek ve ben DDR5 çıktığında DDR4 teknolojisi ile tanışacağım. XD

Ekonomi bu kadar kötü olmasaydı düşünürdüm ama ben sistemi suyu çıkana kadar kullanacağım büyük ihtimalle xd. Ufak ufak geliştirmeler ile ayakta tutmaya çalışıyorum sistemi fakat bir gün gelecek ve ben DDR5 çıktığında DDR4 teknolojisi ile tanışacağım. XD.

Ekonomi'nin düzelmesini bırak ipi, halatla çekiyorum.

GTX 950 ekran kartımı satıp sistemimi GTX 970 ile güçlendirmek istiyorum fakat güç kaynağı ve de işlemci konusunda kararsız kaldım.
500w fakat 408w çıkışı olan 3 yaşında bir PSU
İşlemcim A10-7870K bu arada "darboğaz" yapar mı?
Farklı ekran kartı önerileriniz var mı?
İşlemcim en yüksek hangi ekran kartını besler?(Bu soruyu 2. soruşum olabilir)
Bu sitedeki verilere güvenilir mi?
DDR4 altı bir AMD tabanlı sisteminiz varsa, kurtulmanızı öneririm.

GTX 950 ve 970 arasında fazla fark yok ve para biriktirip işlemci ve anakart güçlendirmek daha mantıklı.
Lütfen saçmalamayın. Arada cidden hissedilecek bir fark var. DDR4 güncel olarak gözükse de DDR3 hala eskimiş sayılmaz. Zaman geçtikçe DDR4 için tekrar 1000-1200TL civarı bir para koyup geçiş yapabilirsin. Fakat şart değil. Darboğaz GTX 970 ile o kadar çok hissettirmeyecektir. Rahatlıkla oynatır. Fakat RX 480 - RX 580 daha sağlıklı olur sanırım. Hem Coil Whine açısından, hem de 3,5GB Vram açısından. Wattman hakkında bilgim yok.

Lütfen saçmalamayın. Arada cidden hissedilecek bir fark var. DDR4 güncel olarak gözükse de DDR3 hala eskimiş sayılmaz. Zaman geçtikçe DDR4 için tekrar 1000-1200TL civarı bir para koyup geçiş yapabilirsin. Fakat şart değil. Darboğaz GTX 970 ile o kadar çok hissettirmeyecektir. Rahatlıkla oynatır. Fakat RX 480 - RX 580 daha sağlıklı olur sanırım. Hem Coil Whine açısından, hem de 3, 5GB VRAM açısından. WattMan hakkında bilgim yok.

CW aslında modele göre değişen bir şey ve 3.5 GB sorunu ise 1080P'de bir sorun yaratmıyor aslında fakat mümkünse ve 2. elde temiz bulabiliyorsa tabii RX 580 de olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı