Satılık GTX 970 Sistem

burak22

Hectopat
Daha fazla  
silinebilir teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    459,3 KB · Görüntüleme: 342
  • 3.jpg
    3.jpg
    478,6 KB · Görüntüleme: 359
  • 4.jpg
    4.jpg
    395,1 KB · Görüntüleme: 355
  • 5.jpg
    5.jpg
    428,4 KB · Görüntüleme: 349
  • 6.jpg
    6.jpg
    359,5 KB · Görüntüleme: 336
  • 7.jpg
    7.jpg
    408,6 KB · Görüntüleme: 336
  • 8.jpg
    8.jpg
    340,3 KB · Görüntüleme: 436
  • 9.jpg
    9.jpg
    396,6 KB · Görüntüleme: 334
  • 10.jpg
    10.jpg
    275,8 KB · Görüntüleme: 336
  • 11.jpg
    11.jpg
    317,1 KB · Görüntüleme: 427
Son düzenleme:
Merhaba, alıcı değilim fakat yorum yapmaktan alıkoyamadım kendimi. Kablo saklama haznesi bu kadar geniş ve düzenli olan bir kasada nasıl böyle düzensiz bir şekilde toplayabildiniz ? :mad: İşlemci kablosunu önden geçirmenize gerek dahi yok.

Yapacağım yorumlara bazılarınız baltalamak diyebilir ben ise alıcıları uyarmak diyorum. Bu herhangi bir alış veriş sitesinde bir ürene iyi ya da kötü yorum yapmaya benzer.
Öncelikle harici donanımlar hariç kasaya ne kadar fiyat biçtin onu bilmek istiyorum.
Devir Skylake devri 3000 - 3500 TL ye bu sistemden daha performanslı bir sistem sıfıra toplanabilirken neden senin sistemini alsınlar?

Yapacağım yorumlara bazılarınız baltalamak diyebilir ben ise alıcıları uyarmak diyorum. Bu herhangi bir alış veriş sitesinde bir ürene iyi ya da kötü yorum yapmaya benzer.
Öncelikle harici donanımlar hariç kasaya ne kadar fiyat biçtin onu bilmek istiyorum.
Devir Skylake devri 3000 - 3500 TL ye bu sistemden daha performanslı bir sistem sıfıra toplanabilirken neden senin sistemini alsınlar?

Katılıyorum size

Aynen öyle 5000Tl ye kimsenin Skylake ile daha ucuz daha performanslı ve daha ekonomik sistem toplayacağı imkanı varken bu sisteme o parayı verceklerini sanmıyorum ama bol şanslar.

Adam haklı

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle 5000Tl ye kimsenin Skylake ile daha ucuz daha performanslı ve daha ekonomik sistem toplayacağı imkanı varken bu sisteme o parayı verceklerini sanmıyorum ama bol şanslar.

Bence de fiyat 2.ele göre yüksek bu paraya sıfırı da dizilebilir fakat benim merak ettiğim skylake daha performanslı bir sistemde anakart değişebilir, ramler değişebilir bunlardan performans artışı sağlanabilir değil mi yoksa skylake broadwell eş değerinde kullanabileceği en yüksek işlemci 6700k mıdır? Benchmarklarda 6700k ve 4790k kafa kafaya geliyor sanki. 6800 ve 6900 serisi daha çıkmadı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen. Benzer bir sistem kullanıyorumda imzamda yer aldığı şekilde acaba üstünde daha üst seviyeye çıkarabileceğim basit geliştirmeler yapabilir miyim merak ediyorum.

1) Intel Core i7 6700K vs 4790K
2) http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-6700K-vs-Intel-Core-i7-4790K/3502vs2384

Bazı oyun ve benchmark testlerinde kafa kafaya gitseler de İ7 6700K hep bir adım önde oluyor. Ayrıca DDR4 RAM ve DDR3 RAM testlerine bakıldığında farkı da anlayabilirsiniz. Ben sadece işlemci bazlı değil de sistem bazlı bakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı