GTX 970 Sistemde GTA 5 Kasma

dravenfix

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:

İNTEL CORE İ5 4690K

ANAKART:MSI Z97 GAMİNG 5

BELLEK:CORSAİR 8GB 1600MHZ

HARDDİSK:WD 1TB HARDDİSK

SSD:KİNGSTON 240GB

EKRAN KARTI:

ASUS GTX 970 X2 SLI

SLI olmasına rağmen 60 FPS altına düşüyor nedeni ne olabilir ? Ne yani gidip TITAN X'mi alalım ? 980 ile aralarında 5-6 FPS fark var. 1,5 milyar daha mı verelim GTA V için ? Eğer bu sistemde kasacaksa şahsen elden çıkarıp PS4 oyunları alıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:

• İNTEL CORE İ5 4690K
  • ANAKART:MSI Z97 GAMİNG 5
  • BELLEK:CORSAİR 8GB 1600MHZ
  • HARDDİSK:WD 1TB HARDDİSK
  • SSD:KİNGSTON 240GB
  • EKRAN KARTI:ASUS GTX 970 X2 SLI

SLI olmasına rağmen 60 FPS altına düşüyor nedeni ne olabilir ? Ne yani gidip TITAN X'mi alalım ? 980 ile aralarında 5-6 FPS fark var. 1,5 milyar daha mı verelim GTA V için ? Eğer bu sistemde kasacaksa şahsen elden çıkarıp PS4 oyunları alıcam.

NOT:
Gölgeler ayarını düşürdüğümde fps 60-80 arası değişiyor.

Gölgeleri Soft Shadows ya da ona benzer bi ayar mı yapıyorsun? Far Cry 4'te gölgeler ayarında Ultra ile Soft Shadows arasında 15 20 FPS fark ediyordu 970 ile, oradan tahmin ediyorum ancak.

Gölgeleri Soft Shadows ya da ona benzer bi ayar mı yapıyorsun? Far Cry 4'te gölgeler ayarında Ultra ile Soft Shadows arasında 15 20 FPS fark ediyordu 970 ile, oradan tahmin ediyorum ancak.

Gölgelerdn kastım advanced graphics ayarlarında keskin gölgeler vs var. Onları düşürdügümde baya bi fps artıyor. Diger bütün ayarlar ultrada zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı