GTX 970 Sistemde GTA V Düşük GPU Kullanımı

Mikla'da kart kendini belli edecektir. Aslında GPU'nun arızalı olması senin için daha iyi olacaktır. En azından sorunun kaynağını bilip, çözüme ilerleyebilirsin.
Mikla'da botlarla bir maç oynadım. GPU kullanımı %80 üzeriydi genel olarak ve FPS 150'den aşağı inmedi, genel olarak 180 FPS civarı oynadım. Kasma da olmadı.
Yahu arkadaş dreamspark zaten ücretsiz 8.1 veriyor öğrencilere, ne diye korsan kullanıyorsunuz ?
Bundan haberim yoktu bilseydim zaten korsan kullanmazdım

Başta Windows 10 kullandım ama sorunlar yaşadım. ( çok ram kullanılıyordu sebepsiz şekilde) Windows 8.1'e döndüm. Ekran kartı driverını daha bugün güncelledim. Bios da güncel.

Windows 10 a yükselt birkaç ram sömüren hizmet var onları vereceğim programla kapat kullan ilk kurduğumda bende de öyle olmuştu 1-2 ay hackintosh kullandım sonra değiştirdim.

edit:https://github.com/Nummer/Destroy-Windows-10-Spying/releases/download/999999/DWS_Lite.exe

Windows 10 a yükselt birkaç ram sömüren hizmet var onları vereceğim programla kapat kullan ilk kurduğumda bende de öyle olmuştu 1-2 ay hackintosh kullandım sonra değiştirdim
Olabilir ama şu aralar yükseltemeyebilirim. Yine de o ram sömüren hizmetleri öğrenmem iyi olur benim için.

CPU sıcaklığı iyi, fazla ısınma yapmıyor.
Soğutucu aldım, tam adı " Cooler Master Hyper LGA 775/1155/1156/2011&AM2/AM3/FM1"

Dreamspark'a gir yada technopat'ta detaylı anlatım var ordan bak yap.
Tamam teşekkür ederim

Bilemiyorum Cpu sıcaklığı fazla değil bios güncel ekran kartı driver güncel herşey tam lakin windows 10 a yükseltmeni öneririm temmuzda ücretli oluyorda.
Sıkıntı yaşayacağıma hazır ücretsizken yükseltmek daha mantıklı. Yükselteyim en iyisi. Sorunu da çözemiyorum zaten

DreamSpark'a başvurdum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…