Mikla'da kart kendini belli edecektir. Aslında GPU'nun arızalı olması senin için daha iyi olacaktır. En azından sorunun kaynağını bilip, çözüme ilerleyebilirsin.
Mikla'da botlarla bir maç oynadım. GPU kullanımı %80 üzeriydi genel olarak ve FPS 150'den aşağı inmedi, genel olarak 180 FPS civarı oynadım. Kasma da olmadı.
Başta Windows 10 kullandım ama sorunlar yaşadım. ( çok ram kullanılıyordu sebepsiz şekilde) Windows 8.1'e döndüm. Ekran kartı driverını daha bugün güncelledim. Bios da güncel.
Windows 10 a yükselt birkaç ram sömüren hizmet var onları vereceğim programla kapat kullan ilk kurduğumda bende de öyle olmuştu 1-2 ay hackintosh kullandım sonra değiştirdim.
Windows 10 a yükselt birkaç ram sömüren hizmet var onları vereceğim programla kapat kullan ilk kurduğumda bende de öyle olmuştu 1-2 ay hackintosh kullandım sonra değiştirdim
Mikla'da botlarla bir maç oynadım. GPU kullanımı %80 üzeriydi genel olarak ve FPS 150'den aşağı inmedi, genel olarak 180 FPS civarı oynadım. Kasma da olmadı.
Bundan haberim yoktu bilseydim zaten korsan kullanmazdım
Bilemiyorum Cpu sıcaklığı fazla değil bios güncel ekran kartı driver güncel herşey tam lakin windows 10 a yükseltmeni öneririm temmuzda ücretli oluyorda.
Bilemiyorum Cpu sıcaklığı fazla değil bios güncel ekran kartı driver güncel herşey tam lakin windows 10 a yükseltmeni öneririm temmuzda ücretli oluyorda.