GTX 970 Sistemde Kasma

Parfait

Hectopat
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bilgisayarı topladığımdan beri kasma sorunu var. Kasma oyunlarda veya 3 film izleyince filan oluyor. Oyunlarda 2-3 saat oynadıktan sonra başlıyor. Nedeni ne olabilir ? Benim düşündüklerim RAM yetmezliği, Windows hatalı kurulmuş olabilir veya PSU yetmiyor olabilir, harddisk yavaş kalıyor olabilir.

Isılar en fazla 60 gördü ekran kartı. O da Full High GTA V.

Oyunlar orjinal.

Sistem:

Win 8.1 Pro

GİGABYTE GTX 970
GİGABYTE GAMİNG 5
İNTEL İ5 4460
KİNGSTON HYPERX SAVAGE 8GB (TEK MODÜL) daha sonra bir 8gb daha alacağım için.
COOLERMASTER HAF 912
PSU KASA YANINDA GELEN 750W
1TB GÜVENLİKLİ HARDDİSK
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüler güncel mi?

  • PSU yetmemesi imkansız o sisteme 600Watt bile yeter. Fakat PSU sertifikası nedir?
  • Harddisk marka/model nedir? (Güvenlikli Harddisk???)
Windows kaynaklı olabilir..
 
Ram Yetmezliği ve Windows un hatalı kurulumu mümkün gözükmüyor 8GB ram günümüz için fazlasıyla yeterli sizin kullamınız açısından geriye sadece PSU kalıyor eğer kalitesiz bişeyse sisteme yetmiyor olabilir PSU yu değiştirip denemekte fayda var.
 
Kasmadan kastın kaç fps alıyorsun ? Bütün oyunlardaysa sorun var ama sadece Gta V de ise sorun yok. Her şey ultrada (Msaa filanda açık) ise düşük fps alman normal.
 
Bilgisayarının otopsi raporu gibi düşün. Her parçası hakkında detaylı bilgi alabileceğin çok kullanışlı ve temiz bir program. @AlphaKita
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı