GTX 970 sistemde Windows açılırken kare ve uzun çizgiler çıkıp 15 saniye sonra sinyal gidiyor

Whitess.

Kilopat
Katılım
3 Ağustos 2017
Mesajlar
148
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı
GTX 970
Anakart
Z170-D13H
İşlemci
i5-600K
Sıkıntım başlıktaki gibidir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak 5 günlük şehir dışına çıkmadan önce çalışan ekran kartı, cuma günü eve gelmemle birlikte önce "sinyal yok" hatası vermeye sonrasında ise tak çıkar denemelerimle birlikte çalışmaya başlamış ancak her PC'yi kapatıp açtığımda aynı sorun tekrarlanmıştır. Bugün ise büyük bir format ve driver kurulumlarında onca kez güncellemeleri yapmak için yeniden baslatmalara rağmen kapanmamış ve sorunun bittiğini düşünmüştüm. Akşam eve geldiğimde tekrar açılmayan PC, tak çıkar uğraşlarımdan sonra BIOS girişi geçtikten sonra ekranın üstünde soldan sağa biri kalın biri uzun çizgi çıkardıktan sonra bana Windows ekranını veriyor ancak 15 saniye dayanmadan sinyal yok hatasına geri dönüp kendini yeniden başlatıyor. (GPU çıkarıp HDMI'yı anakarta takınca PC açılıyor.)
Bir de PC GPU ile açıldıktan sonra hemen hızlı bir şekilde Aygıt Yöneticisi menüsüne giriyorum ve GTX 970 üzerinde ünlem işareti var. Son ekleme bu 15 saniye süresince hızlı bir şekilde MSI Afterburner giriyorum ve GPU okumadığını görüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni ekran kartı almak. Bu tip sorunlar genelde chipset tabanlı sorunlar oluyor düşük ihtimalle VRAM ile alakalı olabilir, hiç uğraşmayın yeni kart alın daha sağlıklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı