GTX 970 Sisteme Yükseltme

Hayırlı olsun bol fps'li oyunlar dilerim. Kasanın ışıkları gerçekten güzelmiş.

Aradan seneler geçmiş ama benim rx 590 a vatandan iade karari çıktı. İadeyi kabul etmedim, değişim istedim, ben alırken 1800 tl suan bir düşük modeli olan rx 580 bile 15. 000. Onlar bana rx 6600 önerdi fiyatı 13.500 tl olan kart. Benden ise bu değişim icin 300 dolar arti kdv istedi. Bende kabul etmedim ve ücretsiz değiştirmesini talep ettim çünkü bir ust modeli olmasına rağmen benim kartın güncel fiyatından daha ucuz. Sen kur farkına göre nasil diğer karti alıp üstüne para aldin? Tüketici hakem heyetinin raporu mevcut da e devlet te felan bana atabilir misin emsal göstereyim kur farkıni kararla aldığını. Yardımcı olursan cok sevinirim, nasil yol izlediğini ni anlatırsan minnettar olurum.

Faturada en alt kısımda o tarihin dolar kuru yazıyordu benim faturada. O zamanın kuru ile kartı aldığım kur çok farklıydı bunu gözlerine sokmak gerekiyor. Tüketici hakemi vs hiçbir şey ile uğraşmamıştım ben, GTX 970 o zamana göre 1060’dan daha pahalıydı, kartı alıp üstüne kasa almıştım.
Belki benim şansımadır bilmiyorum ama giç uğraştırmadılar, elimizde MSI 970 yok, sadece Zotac var demişlerdi bir de 1060 var dediler seçip almıştım direkt.

Bununla alakalı bir mail belge var mi emsal göstermem için. Cevabın için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…