GTX 970 SLI için Kaç W PSU Gerekir?

Çok yanlış bir sistem toplamışsınız o bütçeye göre. Çok daha performanslı ve stabil bir sistem toplanabilirdi. Keşke forumda biraz araştırma yapsaydınız almadan önce. FX9590 ın ısınma problemi şimdi olmasa bile ilerde çok başınızı ağrıtacak sonuçta 4.7 GHZ ve TDP değeri okadar yüksek bir işlemciyi yük altında soğutmak ve yeterli besleyebilmek zor. 32 GB Ram de çok gereksiz olmuş. İçlerinde bir tek anakartı beğendimi söyleyebilirim zaten o işlemciyede öyle bir anakart lazım. Ne diyeyim paranızı çar çur etmişssiniz yine de sisteminiz hayırlı olsun.
Kardeşlerin kralı sağol eksik olma güzel bilgilerin için ama benim anlamadığım bişi var yazdıklarından kati surette rahatsız olmadım haklısındırda fakat benim sorduğum soru dışında yukarıda bıkaç yardım sever arkadasımda var tıpkı senn gibi herşeye cevap verdiniz be kardeşimYanı ben bu form olayına ılkkez dahil oldum yazılan cevaplara gülüyorum. Tekrar sormaya korkuyorum.
750W 80Plus Silver Sertifikalı PSU bu sistem için yeterlimi !? Yanlızca buna cevap verirse bütün arkadaşlar sevinirim. Buna yalın ve öz bir şekilde cevap veren tek kişi masterweb arkadaşımız. Tekrar teşekkürederim beni aydınlattığınız için
 
Yanı ben bu form olayına ılkkez dahil oldum yazılan cevaplara gülüyorum. Tekrar sormaya korkuyorum.

Hocam yanlış anlamayın, hakkınızı helal ediniz de.
Buradaki hiç kimsenin sizin kötülüğünüzü isteyeceğini sanmıyorum.
Bazıları işlemciyi görünce direk yazıları okumadan da yazabilir.
Fakat..
-Sistem alındıysa PSU'nuzda sistemin içinde zaten...
Lütfen bir kullanıcı olarak siz bizi bilgilendirin yetiyor mu yetmiyor mu?

- Sistem alındı fakat parçalar gelmedi yolda, kargo da vs... ve sizden bilgi istiyorum, yeter mi yetmez mi?... gibi bir durum var ise tavsiye veren arkadaşları dinleyiniz.
Onlar da geçmişte yaşanan sorunlardan dolayı sizi bilgilendirmeye çalışıyor.

-Yok sadece PSU alınmadı, diğerleri alındı ise benim fikrim de şimdilik yeter..

Ama ben olsam PSU'nun her sene verim kaybını da düşünerek işimi şansa bırakmazdım.
32 gb RAM,GTX970 SLI nasıl göz çıkarmıyor ise 750W ile hemen hemen aynı fiyatlar da olan 850 -1000W PSU' lar da göz çıkarmayacaktır.
 
Son düzenleme:
Hocam yanlış anlamayın, hakkınızı helal ediniz de.
Buradaki hiç kimsenin sizin kötülüğünüzü isteyeceğini sanmıyorum.
Bazıları işlemciyi görünce direk yazıları okumadan da yazabilir.
Fakat..
-Sistem alındıysa PSU'nuzda sistemin içinde zaten...
Lütfen bir kullanıcı olarak siz bizi bilgilendirin yetiyor mu yetmiyor mu?

- Sistem alındı fakat parçalar gelmedi yolda, kargo da vs. bir durum var ve sizden bilgi istiyorum, yeter mi yetmez mi?... gibi bir durum var ise tavsiye veren arkadaşları dinleyiniz.
Onlar da geçmişte yaşanan sorunlardan dolayı sizi bilgilendirmeye çalışıyor.

-Yok sadece PSU alınmadı diğerleri alındı ise bence de yeter..

Ama ben olsam PSU'nun her sene verim kaybını da düşünerek işimi şansa bırakmazdım.
32 gb RAM,GTX970 SLI nasıl göz çıkarmıyor ise 750W ile hemen hemen aynı fiyatlar da olan 850 -1000W PSU' lar da göz çıkarmayacaktır.
Açıkçası herşey alındı fakat kartlarımdan biri arızalandı ekrana yeşil çizgiler geldi tek tek takıp buldum o sorunu acaba 750w yetersızmı geldi diye düşünmekten alamadım kendimi. Birde ana kart üzerindeki cpu led her psu yu arkadan kapayıp açtığımda kırmızı yanınca dedim noluyo cokmu yuk bınıyo cpu mu yoksa psu mu yetersiz kalıyo işin içinden çıkamadm ama kartın son hatası benı onun yuzunden olmustura itti.
 
Siz konuyu yanlış bir şekil de açmışınız bu başlık ta sisteminize gelen tepkilerden moraliniz bozulur.
Tavsiyem, en son yazdığınız şikayetinizi yeni bir konu açıp dile getirmeniz, yaşadığınız sıkıntıyı SS,video veya daha açıklayıcı bir yazı ile zenginleştirin. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
 
Fazla okumadım o yüzden; umarım şu anki sistemi almamışsınızdır çünkü bu fiyata 980Tİ'lı sistem toplayabiliriz. SLI yapmanı kesinlikle önermiyorum:
  1. O işlemci zaten 220W çekiyor.
  2. 2 tane 970 için 700W önerilmiş.
  3. O işlemcinin SLI için yeterli olduğunu hiç düşünmüyorum.
  4. 970 SLI yapacağına 980Tİ al çünkü 970 SLI'dan daha güçlü.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı