ENES KARAYEL
Hectopat
Daha fazla
Sevgili Technopat ekibi. Ben bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bu sistemin oyun için '' GELECEĞE DÖNÜK EN AZ BEŞ YIL'' olmasını istiyorum. Oyunların performansının ise en az, yüksek modun da 1080P ve 60 fps de olmasını istiyorum. Bunları göz önünde bulundurarak GTX 970 SLI ve GTX 980 seçtim fakat bu ikisi arasında seçim yapamıyorum. GTX 970 SLI biraz daha pahalı fakat teorik olarak GTX 980'den çok daha fazla performans vermesi gerekli. Yani 200-300 lira daha fazla verip bu teoriye mi güvenmeliyim yoksa GTX 980 tek kartı mı almalıyım ?SLI teknolojisinin performansı hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ? Malum GTX 980 ve GTX 970 arasında çok bir fps farkı olmamasına rağmen ''tabi bu benim şahsi görüşüm'' en azından bu iki kartın ''SLI değil tek kart'' bu fiyat farkına karşılık performans farkının %50 artması gerekmez miydi acaba ?
Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşşekür ederim. Şuna da belirteyim sistemi henüz satın almıcam yaklaşık 3 ay sonra alıcam 3 ay araştırıcam sonradan pişman olmamak için.

Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşşekür ederim. Şuna da belirteyim sistemi henüz satın almıcam yaklaşık 3 ay sonra alıcam 3 ay araştırıcam sonradan pişman olmamak için.
Son düzenleyen: Moderatör: