GTX 970 SLI vs GTX 980Ti

Oğuz Ziya

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Şu anda Asus GTX 970'e sahibim. Bir adet GTX 970 daha alarak ve gerekiyorsa -büyük ihtimalle gerekecektir- bir tane de yeterli seviyede güç kaynağı alarak SLI yapmayı düşünüyorum. Kullandığım güç kaynağı Corsair VS650 12V kanalından 600 Watt güç sunduğu yazıyor. Kesin olarak güç kaynağını değiştirmeli miyim ? Kaç Wattlık güç kaynağı yeterli olacaktır? Son olarak, genelde forumda SLI pek önerilmiyor bazı oyunlarda sıkıntılar yaşandığını okuyorum. Fakat Youtube'da FPS değerlerine baktığımda GTX 980TI'dan çoğu oyunda daha yüksek performans sunuyor. GTX 970 SLI benim için daha kolay olacaktır. Eğer GTX 980TI almaya karar verirsem elimdeki kartı satıp -ki bu baya uzun sürecektir- Asus GTX 980TI alacağım. Şartlar göz önüne alındığında hangi seçim daha iyi sonuçlar verecektir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

NOT: Gerçekten SLI sorunları bahsedildiği kadar yaşanıyor mu ?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çoğu testte 970 SLI nin 980ti nin gerisinde kaldığını gördüm. Yabancı forumlarda da araştırdım bunu herkes 980ti cevabını vermiş. 4k deneyimi olsun herşeyiyle 980ti...

Hem 980ti alırsanız o psu size fazlasıyla yetecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı