GTX 970 SLI Yapmak

SLI yapmalı mıyım ?

• Oy verenlerin toplamı
    12
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar. Cahilliğimi aciz görün. Belki sosyalde binlerce SLI konusu vardır fakat doğru düzgün bir rehber yok. O yüzden aklımda takılan bir kaç soru var. Şuan da GTX 970 sahibiyim. Bunu SLI yapmak istiyorum.
  • - SLI yaptığımda VRAM iki katına mı çıkacak ? Yani 3.5 GB + 3.5 GB toplamda 7 GB VRAM mi olacak ?
  • - Sistemim budur. i7 4790K & GTX 970 & GAMİNG 9 ACK sistem | Technopat Sosyal
  • - Sistemimde iki katı performans artışı sağlayabilecek miyim ?
  • - Sistemimde SLI yapmaya engel olacak bir şey var mı ?
  • - SLI ekranda yırtılmalara sebebiyet verir mi ?
  • - Ve son sorum. SLI kartın ömrünü kısaltır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. DX 12 gelmeden 8 GB belleğin hepsini aynı anda kullanamayacaksın.
  2. Tam olarak iki kat performans artışı sağlayamazsın.
  3. Engel olacak bir durum yok.
  4. Ekranda yırtılmalar monitörünü Hz değeri ve oyundan aldığın FPS ile ilgili bir durum.
  5. Hayır, kısaltmaz.

Her şeye cevap verildiyse birde yorumlamak isterim. SLI yapmak yerine alın bir tane GTX 980 Ti daha iyi olur.İleride bir 980 Ti daha eklersiniz bilgisayar değil atom bombası olur.

Hocam o zaman da geldiğinde 980 Ti SLI'dan daha iyi bi kart olacak ve yine yorumlarda 980 Ti SLI yapacağına XXX kartı al ilerde XXX SLI yaparsın daha iyi olur denecek, bunun sonu yok. :)

Hocam o zaman da geldiğinde 980 Ti SLI'dan daha iyi bi kart olacak ve yine yorumlarda 980 Ti SLI yapacağına XXX kartı al ilerde XXX SLI yaparsın daha iyi olur denecek, bunun sonu yok. :)
GTX 980 Ti performansı şuan her şeye yeter. Baktınız birkaç sene sonra ayar kısmak zorunda kalıyorsunuz alın bir tane daha 980 Ti. Bu ürünler ucuz ürünler değil. Paranız bolsa o zamanda yeni bir ekran kartı alır geçersiniz.

GTX 980 Ti performansı şuan her şeye yeter. Baktınız birkaç sene sonra ayar kısmak zorunda kalıyorsunuz alın bir tane daha 980 Ti. Bu ürünler ucuz ürünler değil. Paranız bolsa o zamanda yeni bir ekran kartı alır geçersiniz.

Hocam diyorum ki o zaman da SLI yerine tek kart çözümü sunulacak.

Açılacak konudan örnek vereyim; "980 Ti'ım var 1 tane daha alıp SLI yapmak istiyorum." Şöyle bir cevap gelecek, "1080 Ti al onun yerine, ilerde bi tane daha alıp 1080 Ti SLI yaparsın."
O zaman geldiğinde yine bu sefer "1180 Ti al, ilerde 1180 Ti SLI yaparsın" denecek. Umarım anlatabilmişimdir teknolojiye yetişmek mümkün değil. :)

Bence şu an bi tane 970 varsa bi tane daha al SLI yap satıp başka kart almakla uğraşma.

Hocam diyorum ki o zaman da SLI yerine tek kart çözümü sunulacak.

Açılacak konudan örnek vereyim; "980 Ti'ım var 1 tane daha alıp SLI yapmak istiyorum." Şöyle bir cevap gelecek, "1080 Ti al onun yerine, ilerde bi tane daha alıp 1080 Ti SLI yaparsın."
O zaman geldiğinde yine bu sefer "1180 Ti al, ilerde 1180 Ti SLI yaparsın" denecek. Umarım anlatabilmişimdir teknolojiye yetişmek mümkün değil. :)

Bence şu an bi tane 970 varsa bi tane daha al SLI yap satıp başka kart almakla uğraşma.
Ben şuan fark ettim. Meğer GTX 970 elinde varmış :D Çok ağır fail oldum sanırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı