Umutcan1788 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar benim Bilgisayarımın özellikleri şunlar : MSI GTX 970 100 ME = Ekran Kartı MSI Z97 G5 = Anakart Corsair 4x2 = RAM Force 120 GB = SSD Bunlardır arkadaşlar ama ben Euro Truck Simulatör vb oyunlarda FPS düşüklüğü yaşıyorum, bunun sebebi nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2015
Arkadaşlar benim Bilgisayarımın özellikleri şunlar : MSI GTX 970 100 ME = Ekran Kartı MSI Z97 G5 = Anakart Corsair 4x2 = RAM Force 120 GB = SSD Bunlardır arkadaşlar ama ben Euro Truck Simulatör vb oyunlarda FPS düşüklüğü yaşıyorum, bunun sebebi nedir ?
Kleopatrican Hectopat Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2015 #2 Oyunun orijinal degilse FPS sorunu olabilir yada islemcin duskse darboğaz a yol açabilir buda takılma ve fps yi etkiler Artı 0 Eksi
Oyunun orijinal degilse FPS sorunu olabilir yada islemcin duskse darboğaz a yol açabilir buda takılma ve fps yi etkiler
Şeftali Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2015 #3 İşlemcinizi yazmamışsınız. Çok düşük bir işlemciyse Darboğaz yapıyor olabilir. Bir de oyun korsan ise Fps düşüklüğü olabilir. Artı 0 Eksi
İşlemcinizi yazmamışsınız. Çok düşük bir işlemciyse Darboğaz yapıyor olabilir. Bir de oyun korsan ise Fps düşüklüğü olabilir.
G Godfatther Megapat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 278 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Mühendisi 17 Eylül 2015 #4 Bunun bi çok sebebi olabilur. Oyununuz güncel değildir ve ya korsandır. İşlemciniz darboğaz yapıyor olabilir. Bunun gibi detayları verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
Bunun bi çok sebebi olabilur. Oyununuz güncel değildir ve ya korsandır. İşlemciniz darboğaz yapıyor olabilir. Bunun gibi detayları verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.