GTX 970 Tabanlı Sistem GTA 5 Performansı

Harun YEMEZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu Sistem GTA 5'te nasıl bir performans verir? High ayarlarda oynama takıntım yok. Medium veya high olur. Yorumlarınızı bekliyorum. Elimde 1440/900 mönitör, HDD bulunmakta.

kjVz4y.png

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 o çözünürlükte high grafik ayarlarında çok rahat oynatabilir zaten. Sistem güzel ama sana tavsiyem RAM'i kit halinde 2x4 GB alman. Bu arada HDD koymayı unutmuşsun.

Arkadaş bi soru sormuş, alaycı cevap vermek pek yakışmamış doğrusu.

Sorunuza gelecek olursak i3 işlemci GTX 970'de darboğaz yapacağını sanmıyorum. GTX 970 ile de 1440*900 çözünürlükte bence rahatlıkla high-ultra ayarda karışık oynayabilirsin ama 1080P de ultra çok zor çünkü oyunda farkettiğim sorunlardan bi tanesi MSAA 2x + nvidaa TXAA açıkken grass dedikleri çim ve yeşillik alanlar FPS'yi neredeyse öldürüyor ve dağlık alanlarda FPS 25'in altına indiği dahi oluyor.

Aklına takılan bi soru olursa cevaplarım.

İşlemciye binen yükü azaltmak için mutlaka 1080P oyna. Oyunu zaten ultra-1080P oynarsın.
Arkadaşın monitör full HD değil. Konuyu okuduysanız :) ben oyunu 2 gündür test ediyorum o kadar işlemciye yük bindiren bir oyun değil. Daha çok GPU'ya yükleniyor diyebilirim. i3 güzel işler çıkartacaktır o çözünürlükte de.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı