GTX 970 Tabanlı Sistem Hakkında Görüşleriniz Neler?

keroer

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Arkadaşlar yakın bir zamanda toplamayı düşündüğüm bir sistem var. Tamamiyle oyun için kullanılıcak. İşlemciden düşmek istemedim geleceğe yatırımlı bir sistem toplamak istiyorum. Zaman ilerledikçe SLI yapma gibi veya GTX 980Ti'a dönme gibi bir durum yaşıyabilirim. Kasayı Amazon'dan sipariş etmiştim dün elime geçti yakın bir zamanda geriye kalan parçalarıda almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi almak için bu konuyu açtım.
Özellikler:
İşlemci: Intel i7 4790k
Anakart: MSI Z97A Gaming 6
Ram: Corsair 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133 MHz CL9
Ekran kartı: MSI GTX 970 4G Gaming
Kasa: NZXT S340 (Glossy Black) (ALINDI)
Psu: CORSAIR CX 80 Plus 750W
Soğutucu: H110
SSD: HyperX 120
HDD: 1 TB WB

Merhaba,
Arkadaşlar yakın bir zamanda toplamayı düşündüğüm bir sistem var. Tamamiyle oyun için kullanılıcak. İşlemciden düşmek istemedim geleceğe yatırımlı bir sistem toplamak istiyorum. Zaman ilerledikçe SLI yapma gibi veya GTX 980Ti'a dönme gibi bir durum yaşıyabilirim. Kasayı Amazon'dan sipariş etmiştim dün elime geçti yakın bir zamanda geriye kalan parçalarıda almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi almak için bu konuyu açtım.
Özellikler:
İşlemci: Intel i7 4790k
Anakart: MSI Z97A Gaming 6
Ram: Corsair 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2133 MHz CL9
Ekran kartı: MSI GTX 970 4G Gaming
Kasa: NZXT S340 (Glossy Black) (ALINDI)
Psu: CORSAIR CX 80 Plus 750W
Soğutucu: H110
SSD: HyperX 120
HDD: 1 TB WB

Sistem gayet güzel.
Bellekleri 1600 MHZ alabilirsiniz. Intel Haswell sistemler 1600 MHZ ile çalışır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı