GTX 970 Valorant'ta tam kullanılmıyor

İşlemci değişimi olmadığı takdirde ne yaptığın pek fark etmeyecek. Ekran 360 Hz falan mı neden daha fazla FPS'e ihtiyaç duyuyorsun?

Oyun oynarken benden fazla FPS alanlara ben sıkmaya baslamadan adam beni öldürüyor bu tabii ki sinirimi bozuyor bende ekran kartimin tam kullanılmadığını gördükçe daha da sinirleniyorum buyuzden FPS mi arttirmaya calisiyorum.

60 Hz monitör, yüksel ping değerleri, yeterince hızlı olmayan refleksler birçok nedeni olabilir. 60 Hz monitörü olup da ölümsüz seviyesinde oynayan da tanıyorum ayrıca. 200 FPS düşük bir değer değil. Birçok kimsenin aldığı ortalama değerler. güncel işlemci alsan biraz daha akıcı deneyim elde edersin ancak yine sende bitecek iş.

Hepinize teşekkür ederim beni bilgilendirdiniz

Oyun oynarken benden fazla FPS alanlara ben sıkmaya baslamadan adam beni öldürüyor bu tabii ki sinirimi bozuyor bende ekran kartimin tam kullanılmadığını gördükçe daha da sinirleniyorum buyuzden FPS mi arttirmaya calisiyorum.
FPS azaltarak ekran kartınızın kullanımını fullemek bu durumu daha da kötü yapar. İşlemci ve monitör takviyesi yaparsanız mutlu olursunuz. 60 Hz ile 144 hz arasında bariz input lag farkı var.

Monitörüm 75 hz fakat daha üstüne çekemiyorum ekran karti desteklemiyor

Monitörüm 75 Hz ama ben internetten baktigimda 75 üstü kullanilamiyor diye biliyorum o yüzden 144 Hz almadim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı