GTX 970 ve İ5 4690K Tabanlı Sistem Hakkında

Kylie

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2015
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yazın oyun oynatacak ve uzun ömürlü olacak bir sistem dizmek istiyorum. Birçok kişinin dediği gibi ekran kartına yüklendim. İşlemcim daha uzun ömürlü olsun diye OC yapılabilenden tercih ettim. Acaba bu sistemi daha ucuza getirebilir miyim ? ya da daha ucuza alabileceğim bir bileşen var mı ? Ek olarak bu sisteme uygun bir anakart önerisi rica ediyorum arkadaşlar. İşlemci ve ekran kartına güveniyorum fakat anakart hakkında pek bilgim olmadığı için sizden gelen önerileri değerlendireceğim. (Fiyatı çok olmasın arkadaşlar 2700 TL gibi bir bütcem var.)
656.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Karışık bir sistem olmuş. Ayrıca Erkan Çevik'in de dediği gibi Hi-Level seçilmez ben daha Hi-Level Ramlerinin gecikme süresi hakkında tam bilgi göremedim resmi sitesinde bile yazmıyor. Nagas'ın resmi sitesi bile yok. :D Gerçekten bilinenin dışına çıkma sana önerim bu.
 
Ekran kartını almışken MSI, ASUS, GIGABYTE arasından tercih et derim. Sistem ucuza gelmez büyük ihtimal 300-400 TL daha pahalıya gelecek. Anakart olarak bu sisteme MSI Z97A GAMING 6, MSI Z97 GAMING 5, ASUS Z97 PRO GAMER'dan birisini alabilirsin.
 
Galaxy nedir yav ? :D ASUS varken MSI varken Galaxy seçimi yanlış bence YA asus al yada msi kardeşim.
Birde HI-LEVEL tercih etme GSKİLL alabilirsin veya kingston senin tercihin
 
Gskill Ram al yazmayı unutmuşum, 250TL'dir maksimum. Bu sistemin ne olduğu belirsiz. 650TL'ye i5 4690K nerden buldun ona da şaşırdım. Ortalama 800TL civarı şuanda. Dolar 2.3 iken bile 680TL falandı.
 
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Öncelikle site Sinerji Bilgisayar. Neden galaxy'i koydum çünkü MSI, ASUS ve GALAXY markaları vardı en ucuzu buydu :D Kasa olarak psu ile birlikte almak istedim daha hesaplı görünüyordu. En ucuzuda oydu açıkcası. Ram olarak HI-LEVEL kullanıyorum şuan o yüzden onu tercih ettim. Şimdiden itibaren Gskill düşünmeye başladım.

Rica etsem siz bana GTX 970 ve İ5 4690k Tabanlı sistem dizermisiniz ? Monitör, klavye ve mouse var. Kasa, PSU ve anakart konusunda pek bilgim yok. Fiyat aralığı 2000 TL - 2700 TL arası.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı